1600 TL 144hz Monitör Tavsiyesi

Katılım
12 Eylül 2015
Mesajlar
245
Çözümler
1
Yer
Andromeda
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Maksimum 1600 TL bütçem var, kısaca İntel Core i7, 8GB ram, MSI GTX 950 2GB ekran kartına sahibim, ekran kartına takılmayın yazın güncelleyeceğim sistemi, kendim baktığım kadarıyla aşağıdaki 3 modeli seçtim fakat teknik konularından anlamadığım için karar veremedim hangisinin daha mantıklı ve iyi olacağına.​
Ek olarak bu monitörlerden birini alırsam yaz'a kadar şuan ki ekran kartımla kullanacağım için şuan donma,takılma,FPS düşüşü yaşamadığım oyunlarda bu sorunları yaşar mıyım ?
 


AOC olanda Steelseries Rival 300S hediye ediyorlar.
 
Asus vg258q dün sipariş verdim. Nvidia nin 200 monitör den sertifika verdiği 12 monitör arasında yer alıyor ve renk doygunluğu çok iyi diyorlar.
Screenshot_20191226-234158.png
 

Normalde 1800 bandında satılan bir ürün, yaklaşık 3 aydır kullanıyorum gerek panel ve renk kalitesi gerekse tepki süresi olarak çok başarılı bir monitör. Ayrıca ayarlanabilir standı da büyük bir artı. Almadan önce mağazada diğer VA panel monitörler ile kıyaslamıştım aralarında en iyisi buydu. Hatta acerin ips panelli bir monitöründen bariz daha iyi görüntüsü vardı. İndirimdeyken kaçırmamanı tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı