1600 TL Anakart ve İşlemci Tavsiyesi

ByCrazyBoy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem tavsiyesi almak istiyorum ama öncelikle bi ricam olacak
  • Sadece gerçekten bilgili arkadaş tavsiyelerde bulunursa,
  • Herkes kendi kullandığı sisteme iyi demez ve kendi sistemini tavsiye etmezse,
  • Kesinlikle AMD tavsiyeleri yapılmazsa sevinirim. (Çünkü AMD konusunda çok araştırdım ama kendimde yıllardır intel kullancısı olduğum ve sorunsuz kullandığım için intel ile devam etmek istiyorum amd şikayetlerini çok gördüm okudum)

Öncelikle şuan için sadece anakart+işlemci tavsiyelerinizi bekliyorum. Düşündüğüm bileşenler;
  • MSI z97 Gaming 7 Anakart
  • 4790k İşlemci
  • Ekran kartı olarak şuan için elimdekiyle yetinmek istiyorum en azından bi iki aylık (GeForce gt630). Almak istersem de 4 gb 256bit sahip bir ekran kartı düşünüyorum.

Bu fiyatlarda daha iyi performans veya aynı performansta daha uygun fiyata tavsiye edeceğiniz bileşenler varsa dikkate alınacaktır. Ayrıca belirtmek istiyorum şuan için bu özelliklerde olabilir ama ilerde daha üst model bileşenler takıldığında ekran kartı sorunsuz çalıştırsın istiyorum. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe sadece anakart ve işlemci için 1600 ona göre bu anakart ve işlemciyi seçtim. Ekran kartı içinde dediğim gibi elimdekileri satıp üzerini tamamlayıp almayı düşünüyorum.

Kısaca şöyle diyim seçtiğim anakart ve işlemci fiyatlarına göre daha performanslı ve aynı fiyata denk gelecek bileşen tavsiyeleri almak istiyorum.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..

İlk mesajımda yüksek model bileşen takıldığında ekran kartı desteklesin yazmışım farkında olmadan.. Mesajı düzeltemediğim için burdan düzelteyim :) Anakart desteklesin ilerde yeni bileşenler taktığımda...

MSI z97 Gaming 7 yerine Gaming 3 tercih etsek nasıl olur... İkisini karşılaştırınca arada pek bir fark göremedim. Geri kalanını en azından ekran kartına ekler iyi bir ekran kartı alırım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı