ByCrazyBoy
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar sistem tavsiyesi almak istiyorum ama öncelikle bi ricam olacak
Öncelikle şuan için sadece anakart+işlemci tavsiyelerinizi bekliyorum. Düşündüğüm bileşenler;
Bu fiyatlarda daha iyi performans veya aynı performansta daha uygun fiyata tavsiye edeceğiniz bileşenler varsa dikkate alınacaktır. Ayrıca belirtmek istiyorum şuan için bu özelliklerde olabilir ama ilerde daha üst model bileşenler takıldığında ekran kartı sorunsuz çalıştırsın istiyorum. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum..
- Sadece gerçekten bilgili arkadaş tavsiyelerde bulunursa,
- Herkes kendi kullandığı sisteme iyi demez ve kendi sistemini tavsiye etmezse,
- Kesinlikle AMD tavsiyeleri yapılmazsa sevinirim. (Çünkü AMD konusunda çok araştırdım ama kendimde yıllardır intel kullancısı olduğum ve sorunsuz kullandığım için intel ile devam etmek istiyorum amd şikayetlerini çok gördüm okudum)
Öncelikle şuan için sadece anakart+işlemci tavsiyelerinizi bekliyorum. Düşündüğüm bileşenler;
- MSI z97 Gaming 7 Anakart
- 4790k İşlemci
- Ekran kartı olarak şuan için elimdekiyle yetinmek istiyorum en azından bi iki aylık (GeForce gt630). Almak istersem de 4 gb 256bit sahip bir ekran kartı düşünüyorum.
Bu fiyatlarda daha iyi performans veya aynı performansta daha uygun fiyata tavsiye edeceğiniz bileşenler varsa dikkate alınacaktır. Ayrıca belirtmek istiyorum şuan için bu özelliklerde olabilir ama ilerde daha üst model bileşenler takıldığında ekran kartı sorunsuz çalıştırsın istiyorum. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum..
Son düzenleyen: Moderatör: