1600 TL gamepad önerisi

Anladım neyi kastettiğinizi. Fakat bunun olup olmadığını nasıl test edebilirim ? Oynadığım oyunlarda bunu gerektirecek bir şey yoktu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Steam'de bir oyunda denemek için buna bakabilirsiniz (video'nun başka bölümlerinde başka yöntemler de var) fps oyunların çoğunda destekleniyor anladığım.
Edit: Bu ayarları yaparken Steam'in geniş ekran moduna giriyor ilk.
Bir de gyro kullanılırken Switch moduna alma gibi bir şeyden bahsedilmiş.

Aynı satıcının 8BitDo Ultimate C bluetooth Gamepad Wireless Gaming Controller Built-in Six Axis Sensor ALPS Joysticks for PC Windows Steam Deck Android
bu ürününde ürün özelliklerini detaylı yazmışlar ve bu attığımda hareketi algılama varmış. Ürün model adları aynı yanlış anlamıyorsam yani sizdekinde de olmalı o zaman bu özellik. Peki fiyat farkı neden o zaman çünkü sizdeki indirime girince fiyatları yakın olmuş bilen biri yazarsa çok yararlı olur.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Steam'de bir oyunda denemek için buna bakabilirsiniz (video'nun başka bölümlerinde başka yöntemler de var) fps oyunların çoğunda destekleniyor anladığım.
Edit: Bu ayarları yaparken Steam'in geniş ekran moduna giriyor ilk.
Bir de gyro kullanılırken Switch moduna alma gibi bir şeyden bahsedilmiş.

Aynı satıcının 8BitDo Ultimate C bluetooth Gamepad Wireless Gaming Controller Built-in Six Axis Sensor ALPS Joysticks for PC Windows Steam Deck Android
bu ürününde ürün özelliklerini detaylı yazmışlar ve bu attığımda hareketi algılama varmış. Ürün model adları aynı yanlış anlamıyorsam yani sizdekinde de olmalı o zaman bu özellik. Peki fiyat farkı neden o zaman çünkü sizdeki indirime girince fiyatları yakın olmuş bilen biri yazarsa çok yararlı olur.

Bu Bluetooth hocam bizdeki dongle ile bağlanıyor Wireless.

Hocam bu xbox layoutlu 8bitdo Ultimate'lerde açıklama kısmında okuyabileceğiniz gibi motion control yani gyroscope yok. Ben de xbox layoutlu hall effectli charging docklu 8bitdo alıp geçmek istiyordum ama bütçemi o kadar zorlayıp kendimi gyroscope'dan mahrum bırakmak mantıklı gelmedi, olur da bir gün ihtiyacım olursa diye. Kendi bütçe aralığımda Machenike G5 Pro ve Flydigi Direwolf 2 var, gyroscope ve arka butonları, hall effect analogları ve triggerları var. Ama yine de emin olamıyorum ikisinden hangisini almalıyım veya başka bir cihaza mı yönelmeliyim diye. Roguelike veya soulslike oynamak için kullanırım Hades veya Elden Ring gibi. Ama bu iki cihazı internette ne kadar aradıysam karşılaştıran birini bulamadım. @DMN hocamız yardımcı olabilir.

Direwolf 2 hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Kolun tüm özelliklerini hatırlamıyorum diye bi incelemelerine tekrar baktım. Genel anlamda Machenike G5 Pro'nun gerisinde kalıyor. Tek artısı PC'de çalışan GYRO'su var. Alınır mı alınır eğer mekanik tuşlar yerine membrane tuşlar seviyosan ve Gyro bana illa lazım diyorsan alınır.

Kolun tüm özelliklerini hatırlamıyorum diye bi incelemelerine tekrar baktım. Genel anlamda Machenike G5 Pro'nun gerisinde kalıyor. Tek artısı PC'de çalışan GYRO'su var. Alınır mı alınır eğer mekanik tuşlar yerine membrane tuşlar seviyosan ve Gyro bana illa lazım diyorsan alınır.
İhtiyacım olursa diye düşünüyorum o yüzden alma taraftarıyım, çok kullanmayacağım ama almışken bir kere alıyorum. Mekanik tuş olmasa da olur, rekabetçi oyun falan da oynamayacağım zaten.

İhtiyacım olursa diye düşünüyorum o yüzden alma taraftarıyım, çok kullanmayacağım ama almışken bir kere alıyorum. Mekanik tuş olmasa da olur, rekabetçi oyun falan da oynamayacağım zaten.
Yani ben Gyro kullanmıyorum hiç kolumu yoruyor haraket ettiricem diye genelde zaten oyunlarda ya düşmana kitlenme veya aim asist falan oluyor kol için. Sen kullanırım diyosan Direwolf 2 alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı