1600 TL grafik tablet önerisi

MehmetBayrak

Kilopat
Arkadaşlar Blender için kullanacağım.
Wacom One By Small çok övülmüş ama karar veremedim, önerilerinizi bekliyorum.

Bütçeyi çok aşmamak koşulu ile biraz daha arttırabilirim.

Arkadaşlar Blender için kullanacağım.
Wacom One By Small çok övülmüş ama karar veremedim, önerilerinizi bekliyorum.

Bütçeyi çok aşmamak koşulu ile biraz daha arttırabilirim.

Gaomon S620 alabilirsiniz. Wacoma o kadar para vermenize gerek yok.

One by Wacom F/P olarak iyi değil gaomon S620 varken. İki modeli de aktif kullanmaktayım.

Ek olarak eski olmasını sorun etmeyecekseniz ikinci elden 500-600 TL civarına Wacom CTL480 bakabilirsiniz. Bu modeli de kullanmaktayım.

Son düzenleme:
Wacom markasında alt segment sayılan yani One serisi yerine intuos serisi bakmalısınız çizim için. En ucuzu 3700 TL'den başlamakta. İsterseniz ikinci elden CTL4100 bakabilirsiniz, o da gayet güzel bir tablet fakat deneyimlemedim. Çizim konusunda gayet iyidir.

S620 8 inc versiyonuda var ama hotkey yok sanırsam siz hangi boyutunu önerirsiniz hocam?

8 inç versiyonu S620 değil, 830 gibi modeller. 6.5 inç olan S620 modeli.

CTL4100 ikinci elde dolap gibi uygulamalarda 800-1500 TL fiyat etiketine sahip ve çoğu kişi çok fazla kullanmadan hevesini alınca satıyor.

Wacom markasında alt segment sayılan yani One serisi yerine intuos serisi bakmalısınız çizim için. En ucuzu 3700 TL'den başlamakta. İsterseniz ikinci elden CTL4100 bakabilirsiniz, o da gayet güzel bir tablet fakat deneyimlemedim. Çizim konusunda gayet iyidir.

8 inç versiyonu S620 değil, 830 gibi modeller. 6.5 inç olan S620 modeli.

CTL4100 ikinci elde dolap gibi uygulamalarda 800-1500 TL fiyat etiketine sahip ve çoğu kişi çok fazla kullanmadan hevesini alınca satıyor.

Hocam S620 Amazon'dan alsam gümrükle sıkıntı yaşar mıyım?

30 euro sınırını geçmediği için problem olmayacaktır. En fazla 1000 TL civarına geleceğini düşünüyorüm. Fazlası çıkmaz merak etmeyin.

Prime ile almanızı öneririm.
s620 alacağım, hem hiç deneyimim yok bi anda pat küt girmekte iyi olmayabilir
hemde incelemesini izledim ve hoşuma gitti

S620 alacağım, hem hiç deneyimim yok bir anda pat küt girmekte iyi olmayabilir.
Hem de incelemesini izledim ve hoşuma gitti.

Şimdiden hayırlı olsun, hiç deneyiminiz yoksa yapamıyorum diyerek salmanızı önermiyorum, belli bir alışma sürecinden sonra istediğiniz yerlere gelebilirsiniz. Bu süreçte ucuz bir şeyle başlamanız iyi olur, ileride CTL4100 gibi modellere geçersiniz yapabildiğinizi düşünüyorsanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı