1600 TL ile laptop önerisi

LightBoy509

Femtopat
Katılım
25 Ekim 2020
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1.600 TL bütçem bulunuyor ve bununla bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Tamamiyle oyun amaçlı almak istemiyorum. Eğer bu bütçeyle bir laptop almanın doğru olmadığını düşünüyorsanız, masaüstü bilgisayarı önermenizi tavsiye ederim.
 
Peki sahibinden ve Letgo'dan önerebileceğiniz 2. el bilgisayar var mı? İstanbul'dayım.
Öncelikle yaşadığın yerdeki ilanlara vs. bak ki beğendiğin ürünü satıcıyla da konuşup gidip test edesin. Hem daha iyi olur görüp almış olursun. Sen yaşadığın yerdeki bütçene uygun olan ilanları bizimle paylaş yardımcı olalım ben de bir şeyler bakacağım.
 
1.600 TL bütçem bulunuyor ve bununla bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Tamamiyle oyun amaçlı almak istemiyorum. Eğer bu bütçeyle bir laptop almanın doğru olmadığını düşünüyorsanız, masaüstü bilgisayarı önermenizi tavsiye ederim.

Alamazsın hocam. Zaten fiyatlar uçuk. 2. el bak. 2.elde de düzgün bir şey bulamazsın. 1600 TL diyorsun, tamamıyla oyun amaçlı oynamayacağım diyorsun. Zaten 1600 TL laptop ile Among Us zor oynarsın. 2.el bak bulabilirsen temiz.

Alamazsın hocam zaten fiyatlar uçuk 2.el bak 2.eldede düzgün bir şey bulamazsın 1600 TL diyorsun tamamiyle oyun amaçlı oynamayscagim diyorsun zaten 1600 TL laptop ile Among Us zor oynarsın az mantık.
2.el bak bulabilirsen temiz.

2. sahibinden laptop ile belki CS:GO açarsın, ama alttaki sistemlere sakın bulaşma.
Turbox kazığı yersin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alamazsın hocam zaten fiyatlar uçuk 2.el bak 2.eldede düzgün bir şey bulamazsın 1600 TL diyorsun tamamiyle oyun amaçlı oynamayscagim diyorsun zaten 1600 TL laptop ile Among Us zor oynarsın az mantık
2.el bak bulabilirsen temiz

EBA UZAKTAN EĞİTİM HP 635 LAPTOP 6GB RAM AMD 3GB E. KARTI - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 873520450 Aslında bu modeli alsa gayet de memnun kalacaktır, ayrıca adamın belli ki parası yok. Lütfen daha mantıklı yorum yapınız. Ayrıca önerdiğim laptopta CS:GO tarzı oyunları da oynayabilirsiniz. Son olarak da noktalama işaretlerine özen gösteriniz. İyi günler.
 
EBA UZAKTAN EĞİTİM HP 635 LAPTOP 6GB RAM AMD 3GB E. KARTI - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 873520450 aslında bu modeli alsa gayet de memnun kalacaktır, ayrıca adamın belli ki parası yok. Lütfen daha mantıklı yorum yapınız. Ayrıca önerdiğim laptopta CS:GO tarzı oyunları da oynayabilirsiniz. Son olarak da noktalama işaretlerine özen gösteriniz. İyi günler.

Öncelikle kimseyi kırmak gibi amacım yok zaten, bende parasızlıktan geçtim 8 yıl AMDe-1200 APU kullandım bilgim olmadan ucuz diye bunu dikkate alın arkadaşı sert bir dille konuştuğumu sanmıyorum ama elinin altında bu tarz forumlar varken, bazı YouTube kanalları incelemesini yaptı bu fiyat aralığında laptopların 1999 yapımı Half-Life zor açıyorlardı, bunu dikkate almalısın gerçeği söyledim ve son olarak önerdiğin laptop yerine 710M laptop alınması daha mantıklı en azından sabit 1024X768 50-60 FPS CS:GO oynayabilir.
 

Geri
Yukarı