1600 TL İşlemci tavsiyesi

Bütçe
1000-1600

arrowbit1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi forumlar. İşlemcimi değiştirmeye karar verdim. Elimde R5 1600 adlı bir işlemci var (Ekran kartım RX580). Bunu sattıktan sonra tahmini olarak elimde 1600 liraya yakın para olacak. Biraz araştırdım Intel i5 10. Nesil bir işlemci alabiliyorum. Sizin de öneriniz var mı başka? İyi günler.

B450M PRO var aslında Intel ile uyumlu olabilir mi? Kusura bakmayın masaüstü hakkında fazla bilgim yok :D.

Hayır uyumsuz. Biraz daha arttırıp R5 3600 bakın. Ucuz diye R5 3500X almayın önermiyorum HT (Hyper thread) desteği kapalı. Bilmiyorsanız bu kavramı internetten araştırabilirsiniz.

Merhaba, iyi forumlar. İşlemcimi değiştirmeye karar verdim. Elimde R5 1600 adlı bir işlemci var (Ekran kartım RX580). Bunu sattıktan sonra tahmini olarak elimde 1600 liraya yakın para olacak. Biraz araştırdım Intel i5 10. Nesil bir işlemci alabiliyorum. Sizin de öneriniz var mı başka? İyi günler.
Anakart masrafına girmek istemiyorsan biraz bütçe arttırıp R5 3600 al derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı