1600 TL PC Toplama

girdik bi yola artık fazla para ödedim felan umrumda değil açıkcası :D oğlan mutlu olsun yeter dediğim gibi tek sıkıntısı o ekran kartı yiyormuş yemesini kapatalımmı yoksa dursunmu abileri yardımcı oluırsanız sevinirim

girdik bi yola artık fazla para ödedim felan umrumda değil açıkcası :D oğlan mutlu olsun yeter dediğim gibi tek sıkıntısı o ekran kartı yiyormuş yemesini kapatalımmı yoksa dursunmu abileri yardımcı oluırsanız sevinirim
Ekran kartı ram yiyor? Sorunu anlamadım. Daha açık bir şekilde söyleyebilirmisiniz? Ekran kartı ram kullanmaz, oyun ram kullanımını arttırır.

kardeşim şimdi şöyle oluyormuş bi yere girdiğinde kullanılabilir bellek miktarı 8 olmasına ragmen 5 veya 6 arası degisiyormus internettenmi ne bakmıs ekran kartı ramden besleniyormu öyle bişeyler yazıyormuş bi ayar yapıp kapatılıyormuş bende kapatıyımmı gerek varmı yoksa dursunmu diye soruyorum siz bilgilisiniz burdan bilgi alayım diye

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı