- Makaleler
- 2
linklerini atarmısınız
1156 pin Anakart
X3440 işlemci
SSD 240 gb
letgodan ikinci el ram ve
Ekran kartı GTX 550 650 vs alabilirsin.
linklerini atarmısınız
Alınmaz dostum, sistemin içindeki parçalar büyük ihtimalle kronik sorunlu ve o fiyatı hak etmiyor. Konu sahibinin sistemi tek tek toplaması daha iyi, ayrıca sistemi ucuza toplamış olur.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Harddisk (Dahili) ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Harddisk (Dahili) ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Fiyatı 50TL aşıyor ama bence Valorant'ta iyi bir performans verir![]()
Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11
Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Olabilir hocam düşük bütçeye dair pek bir bilgiye sahip değilim ama x5660'ın iyi olduğunu biliyorum.Alınmaz dostum, sistemin içindeki parçalar büyük ihtimalle kronik sorunlu ve o fiyatı hak etmiyor. Konu sahibinin sistemi tek tek toplaması daha iyi, ayrıca sistemi ucuza toplamış olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.