1600 TL sistem toplama

Cryon

Kilopat
Merhaba. 1500 1600 TL arası PUBG, GTA, CS:GO gibi oyunları oynayacağım bir bilgisayar önerebilir mısınız? Ekran kartı lütfen AMD olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş yanlış anlama da, bütçen çok az.
1-2 ay da çalışıp, en azından 3 - 3.500 yapsan daha mantıklı.
Daha uzun süre kullanırsın.
1.500 küsür olan seni sanmıyorum memnun edeceğini.
Veya 2.el almayı düşünürsen, sahibinden.com'dan bakabilirsin. Uyguna temizler oluyor arada, acil satanlar.

1500 TL 2. El Bir Şekilde Bunu Buldum Almalı mıyım ?

Gigabyte Gtx 750 Ti
i5 2320 CPU
P8H67-V ATX ANAKART
8GB DDR3 RAM
320GB HDD
350W PSU

1500 TL 2. El Bir Şekilde Bunu Buldum Almalı mıyım ?

Gigabyte Gtx 750 Ti
i5 2320 CPU
P8H67-V ATX ANAKART
8GB DDR3 RAM
320GB HDD
350W PSU
2019 itibari ile GTX 750 Tİ idarelik bile alınmaz.
Evet iyi performansı var ama?
Oldukça eski 2.el olanları bile yoruldu.
Çinden 750 Tİ alırsanız kumar oynarsınız stoklar yavaştan tükeniyor araya koydukları bozuk yada fake kartların sayısi artıyor.

Peki ne alacaksın?
Cevap:GTX 950
Neden?
GTX 950 stokları ve kartı tek başına oldukca güvenilir bozuk gelme ihtimali %30'dan az bu oran 750 Ti'da %50-60'ları bulabiliyor.

Ayrıca kaliteli bir 750 Tİ performansı 950'ye nazaran oldukça geride.
750 Tİ ile 40 fps alacağın oyunu 950 ile 60-70 arası oynarsın kafan rahat eder.
Güç tüketimi birbirine oldukca yakın.

950 daha yeni nesil bir kart ve performans anlamında 1050 ile arasında %3 civarı bir performans farkı var ve şahsen bu deger benim için bir hic.

Fiyat konusunda ise güvenilir denilen 750 Tİ'lar 320 yada 320+kargo şeklinde oluyor.

Şu günlerde (fiyatlar artarsa bilemem)GTX 950 çift fanli modelini 370 TL ye aldım ve memnunum link isterseniz atabilirim.

Ekran Kartı Nvidia Almam Şart Nedeni İse Bir Yazılım Var Ve İş İçin Kullanılıyor Sadece Nvidia Ekran Kartları Çalıştırıyor. PC Toplama Hakkında Pek Bir Bilgim Var Diyemem. Bu Yüzden Hazır Toplanmış 2. El PC'leri Test Ederek Almak İstiyorum. 1500 1600 Arası Bütçem Var Demiştim O Fiyat Bandında Bir Sistem Önerebilirseniz Memnun Olurum ve Bir Sorum Var. Nvidia İle Diğer Ekran Kartlarının farkı ne (AMD Hariç. Asus , MSİ , Gigabyte gibi.) Dediğim Yazılım Sadece Nvidia Ekran Kartlarında Çalışıyor Dendi Ama Markası Asus MSİ Gigabyte olanlarda çalışır mı emin olamıyorum. AMD ' de çalışmadığı kesin internette herhangi bir bilgi bulunmuyor o yüzden ekran kartlarını alırken tereddüte düşüyorum. Yazılım ne derseniz Vizrt vb. Uygulamalar Kullanıyoruz.
Kardeş yanlış anlama da, bütçen çok az.
1-2 ay da çalışıp, en azından 3 - 3.500 yapsan daha mantıklı.
Daha uzun süre kullanırsın.
1.500 küsür olan seni sanmıyorum memnun edeceğini.
Veya 2.el almayı düşünürsen, sahibinden.com'dan bakabilirsin. Uyguna temizler oluyor arada, acil satanlar.
Bütçem şuan 3000 - 3500 sistem önerebilir misin ? Mümkünse 3500 TL bir sistem önerecekseniz monitör dahil olsun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı