1600 TL Tasarım Monitörü Önerisi

Kardeşim HDMI baglantısı var sonuçta.
Samet Bey HDMI bağlantısı olan bir ekran düşünün. Televizyon ve bilgisayar monitör olarak ayrılıyorlar ve arkadaş sizden bilgisayar monitörü tavsiyesi istiyor. Adamlar keyfine bunları televizyon ve bilgisayar monitörü olarak ayrı gruplara ayırmadılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,
Konunuzu biraz dikkatli incelediğim zaman forum konusunu açan arkadaştan ricam Samet Sait isimli kullanıcının yorumlarını lütfen dikkate almayınız. Sanırım "Grafik Tasarım" konusu ile ilgili arkadaşın pek bir fikri yok ve yorum kasmak amacı ile tavsiyede bulunduğunu düşünüyorum. Gerekli yönetim ekibinden arkadaşlar incelerse sevinirim.

Aradığınız ve ihtiyacınız olan ürünlerde önereceğim ürünü incelemenizi tavsiye ederim. Monitör yazıya tıklayarak sayfaya yönlenebilirsiniz.

Umarım faydalı olmuştur. İyi forumlar...

Kusura bakmayın yanlıs öneride bulunduysam. TV ekranı PC ekranına baglanır diye düşünmüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı