1600 TL telefon önerisi

Polodaki_adam

Kilopat
Katılım
23 Kasım 2014
Mesajlar
82
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar başlıkta da görebileceğiniz gibi maksimum 1600 lira bütçem var. Beni en az 2 yıl götürecek arayüzde kasma, donma gibi sorunların olmadığı veya minumum olduğu bir cihaz arıyorum. Arada birkaç oyun oynayabileceğim ve ses kalitesinin iyi olduğu hangi cihazı önerirsiniz? Kamera benim için o kadar da önemli değil. Şu ana kadar baktıklarım arasında Zenfone2'de ciddi şebeke ve şarj sorunları olduğunu gördüm. Huawei G8 içinse gerekli yazılım desteğinin verilmediğinden yakınılıyor. Sony Xperia xa ultra içinse yine bataryadan şikayetler var. Şu an için ne kadar eski de olsa fiyat açısından Htc One m8 düşünüyorum. Sizce benim için en ideal cihaz hangisidir? Ürünü yalnızca mağazalardan alabilirim. Yanıtlarsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
LG G4'ün yeni çıkan serilerinden alırsan memnun kalacağını düşünüyorum. (602 serisi ve devamı) Anladığım kadarıyla fazla oyun oynayan biri değilsin zaten G4 beklentilerini karşılayacaktır.
 
Daha önce G3 kullandım ve hem servisinden, hem de üründen dolayı çok pişman oldum o yüzden çok pişman oldum. Mi 5 i öneriyor ancak bana mağazalarda bulabileceğim bir cihaz lazım. Sizce Huawei g8 nasıldır? Kullanan var mı tavsiye edecek?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı