1600 TL'ye 165 Hz monitör önerisi

Kötü olduğu yönünde inceleme konusu var. bu monitörü tavsiye etmeden ve almadan önce iyice araştırınız.

Aynısı ben de var. Önerebilirim ama son zamanlarda çok fazla kötü yorum görmeye başladım ama ben de hiç bir sorun yok.
Bende bu konuyu arıyordum teşekkürler. 👍

Kötü olduğu yönünde inceleme konusu var. bu monitörü tavsiye etmeden ve almadan önce iyice araştırınız.

Teknoloji şans işidir.

Kötü olduğu yönünde inceleme konusu var. Bu monitörü tavsiye etmeden ve almadan önce iyice araştırınız.

Birçok kişidemi var bu sorun? Yoksa sadece o arkadaşta mı?

165 Hz monitör önerisi. Bütçe 1600TL.
165hz ile 144hz arasındaki farkı göremeyeceğiniz kadar düşük. 165hz şartıyla kötü bir monitör almaktansa performansını çoğunluğun beğendiği 144hz monitör tercih etmekte fayda var.

Öncelikli tercihim asus olurdu bende asusun aşağıdaki monitörünü kullanıyorum aralarındaki fark sadece tuf serisine eklenmiş olması. Fazlasıyla memnunum renk ayarları vs. çok iyi pivot olması hoparlörü olması artıları şahsım için.

VG248QG 165HZ 0.5 ms​

Teknoloji şans işidir.
Doğru şükür ki bu zamana kadar aldığım teknolojik ürünleri birçok kez araştırma sonucunda aldım ve hiçbir sorun yaşamadım başkasının da yaşamasını istemem .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı