1600 TL'ye Ekran Kartı Önerisi

AlienesYlm

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dostlar bu yazın sonunda bir oyun bilgisayarı toplayacağım. Amma ekran kartı meselesinde emin olamadım. Beni 2-3 yıl götürsün yeter. Büyük ihtimalle GTX 1060 veya RX 580 alacağım. Sizce 1600 TL'ye hangi ekran kartını almalıyım?
Yüksek ihtimalle kuracağım sistem:
işlemci-Ryzen3-2300x
ekran kartı: ?
Anakart: b350
PSU: Gamepower GP-500 APFC 500W 80 Plus

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen ne kadar diğer bileşenler dahil ?
3600 tl
Rx580 almanızı öneririm veyahut 590 ama işlemciniz Rx570'le bile ara ara işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz yapacaktır. (BF serisinde görülür diye tahmin ediyorum)
uzun ömürlü olmaz diyorlar ama düşünceniz neler bana 2-3 sene dayanacak bir kart lazım
Bütçen ne kadar diğer bileşenler dahil ?
monitör mouse vs. hariç 3600 tl :)
İlerde rx 570 yetmeyecektir.Piyasada 1600tl ye gtx 1070 bulabilirsiniz.Darboğaz olsada rx 570 göre daha yüksek verim alırsınız.
rx580 hakkında ne düşünüyorsunuz?

RX serisi ekran kartı alır iken bir kez daha düşün derim. Malum bu ekran kartı kullananların %80 i aynı sorundan muzdarip. Asus RX570 Rog Strix Oyunlarda Ekranın Gitmesi - Technopat Sosyal yinede alacak olursan. Burada sorun yaşayanlarin çözmek için uğraştıkları yöntemler var. Cozemeyenler var. Cozemeyip NVDİA alan var. İncele ilk önce.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı