1600 TL'ye Klavye ve Fare Tavsiyesi

Bütçe
1600 TL
@Rauxer Arkadaş ne tür bir klavye istediğini belirtmemiş neye göre "%60 kişiye göre avantaj/dezavantaj olabilir" yazabiliyorsunuz ki?

Switch kalitesiz değil eski olsa bile bir çok ekipman konusunda eski ürünler önerilebilir yazılan ürünlerin hepsi gayet kaliteli. Sizin attıklarınızla karşılaştırmıyorum.

Örnek verecek olursam MX518 gibi bir mouse çok eski olmasına rağmen gayet kaliteli bir mouse olması gibi.

Sizin attıklarınızın bazı konularda önde olması benim önerimi kötü yapmıyor. Öneriyi de ben yapmadım benle neden polemiğe giriyorsunuz bilmiyorum, öneriyi beğendim ve gayet kaliteli olduğunu biliyorum.


Yanlış anlamayın ama önerinize beğeni atmadığım için yapılan saçma. bence
Öncelikle şu konuda bir anlaşalım:
Ben, siz benim mesajıma beğeni atmadığınız için tartışmıyorum. Önerinizi beğenmedim ve emoji attım, siz neden attığımı sorunca da sebebini söyledim. Çünkü beğenmedim. Neden hala tüm bunlar beğeni atmadığın içinmiş gibi zırvalıyorsun ki?

İkincisi ise, klavyenin boyutu yer kaplama açısından avantaj da olabilir dezavantajda. Bana göre klavyenin masada az yer kaplaması ve numpad bölümünün olmaması avantajdır, sana göre dezavantaj. Kişiden kişiye değişir. Konu sahibi de ne istediğini belirtmediği için yazdım.

Üçüncüsü ise, kim neden ola ki güncel, modlamaya oldukça müsait bir klavye varken gidip eski K68 modelini alsın? Tek yapabileceğin anca keycapsleri değiştirmek olur. Evet switchler belki iyi olabilir, ancak bu onu diğer konularda iyi yapmaz ki değil de zaten.
 
@Rauxer Gayet saygılı bir tartışma geçiyordu zırvalamak yakışmadı ama saygınızı sorgulamayacağım.

Diğer konularda tartışmaya girme taraftarı değilim yazdıklarınız yeterli cevaplar/argümanlar değil maalesef.

Size de iyi geceler, iyi forumlar.
 
@7777 Gerçekten inanamıyorum size şu anda. Ama neyse sizin de niyetinizi anlamış oldum. Konuyu bir oraya çeviriyorsunuz bir buraya. Demek şimdi de beğeniden üsluba geçirdiniz konuyu. Tebrikler! Konuyu sürekli dağıtmak yerine asıl konumuz olan klavye ve mouse hakkında konuşsanız keşke.
Ayrıca yazdıklarımı gayet yeterli buluyorum, keşke yazdıklarınız yeterli değil diyerek cevap vermekten kaçmasanız da güzelce tartışabilsek. Tabii donanım konuşmak yerine benim emojilerime, mesajlarıma, üslubuma veya yazdıklarımda kötü niyet/hata aramayacaksanız. 🙃
Sizin de bu konu hakkındaki (donanım) üstün bilgi ve argümanlarınızı okumak isterim. Ancak konuyu bu seferde farklı bir yere çekmezseniz. Merakla bekliyor olacağım. 😉
 
@Rauxer Konuyu başka yere çektiğim yok ikisini de farklı paragraflar halinde yazıyorum iki ayrı konu olarak.

Kendinizle çeliştiğiniz için cevap vermiyorum.

Yeterli bir cevaplık bir olay da yok dedikleriniz değerleri ömrü vb. doğru nasıl bir yanıt bekliyorsunuz anlamadım.

Yanlış anlamayın konu uzamasın diye göz ardı ediyorum iyi günler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı