16000 TL 2K 240Hz IPS monitör önerisi

Bütçe
16000

ErdemK21

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 2K 240Hz IPS monitör bakıyorum. Şu anlık LG 27GR83Q-B ve MSI G274qpx monitörleri arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Laptopumdan bağlayacağım hem FPS hem hikayeli oyunlar oynarım genelde FPS daha fazla oynuyorum. Satıcı olarak sıkıntı çekmeyeceğim bir şeyler önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 2K 240Hz IPS monitör bakıyorum. Şu anlık LG 27GR83Q-B ve MSI G274qpx monitörleri arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Laptopumdan bağlayacağım hem FPS hem hikayeli oyunlar oynarım genelde FPS daha fazla oynuyorum. Satıcı olarak sıkıntı çekmeyeceğim bir şeyler önerirseniz sevinirim.

Kavisli olması sorun olmaz dersen oddsey G6 öneririm.

İstekleriniz ve bütçeniz doğrultusunda en iyi ürün bu. Ama isterseniz G65B'de iyidir.

Kavisli olması sorun olmaz dersen oddsey G6 öneririm.
Cevabınız için teşekkür ederim. Duyduğuma göre samsunglarda coil whine sorunu oluyormuş. Tam emin değilim ama yinede şuanlık IPS tercih edeceğim.
İstekleriniz ve bütçeniz doğrultusunda en iyi ürün bu. Ama isterseniz G65B'de iyidir.
Hocam bütçem en son 16000tl ye çıkıyor attığım iki monitörler arasında kaldım hatta Asus tuf VG27AQM1A monitörüde vardı aklımda ama onu eledim çok iyi değilmiş o yüzden bu iki moniterden hangisi uygundur bunu söylerseniz çok memnun kalırım. FPS daha fazla oyunuyorum gecikmesi ne kadar gibisinden.

Cevabınız için teşekkür ederim. Duyduğuma göre Samsung'larda coil whine sorunu oluyormuş. Tam emin değilim ama yine de şu anlık IPS tercih edeceğim.

Bu modelde öyle bir sorun yok.

Peki ghosting var mı bir de IPS kadar iyi renklere sahip mi?

Evet kağıt üstündeki değerlerde zaten IPS monitörlerle yarışıyor. Ghosting her monitörde olur, önemli olan ne kadar olduğu bu monitörde ghosting yok denecek kadar az.

Evet kağıt üstündeki değerlerde zaten IPS monitörlerle yarışıyor. Ghosting her monitörde olur, önemli olan ne kadar olduğu bu monitörde ghosting yok denecek kadar az.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bu ürünü şuan almayı düşünüyorum. Bugün biraz daha araştırıp kendi sitesinden alabilirim. Yinede diğer monitörleri önermeme sebebinizi söylerseniz içim çok rahat olur zaman ayırdığınız için teşekkür ederim tekrardan.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bu ürünü şu an almayı düşünüyorum. Bugün biraz daha araştırıp kendi sitesinden alabilirim. Yine de diğer monitörleri önermeme sebebinizi söylerseniz içim çok rahat olur zaman ayırdığınız için teşekkür ederim tekrardan.

Oddsey G6 genel olarak daha iyi, o yüzden önerdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı