16000 TL MUX Switch olan laptop önerisi

Şu an kapatmam lazım sonra yzarım herkese teşekkür ederim.

@egeoz316
Sadece suçu Intel'e atamayız.
GE/GP serisi ve Aorus serisi bu modelleri çok rahat 80/85 altında tutabiliyor.
ROG ayrıca sıvı metal kullanıyor.
Şahsen Aorus'ta Ryzen serisinin performansını görmeyi çok isterdim.
@TurtleCanUsePC
Linki atmamışım kusura bakmayın.
Şimdi ekledim.

Son düzenleme:
Ben zaten merak ediyorum sıvı metal olmasa Amd 5000 serisi işlemciler alev alırmış herhalde. 10. Nesil inteller ısınıyor diye forumda herkes yazıyor ki zaten ben forumda yazan insanların yüzde 99'unun zerre bir şeyden anlamadığını düşünüyorum, ancak Gigabyte, Lenovo, Msi gibi bir çok marka farkli serilerinde ısıyı kontrol etmiş. Isıyı kontrol etmekten kastım cihazın 85-90 derecede performanstan ödün vererek çalışması da değil, herhangi bir performans kaybı olmadan çalışmasını kastediyorum.
Hocam bu cihazi yukarıda ben de önerdim. İncehesap'ta 15.750 civari.

Katılıyorum hocam. Alev alan denilen işlemci ile 60W'ta 80 derecede oyun oynuyorum. Stres testinde 85 dereceyi geçmedi 85W'ta.
O model G modeliydi 105W'lık benim ki P (115W).

Aynı işlemciyi ben de Legion'da kullandım. Mükemmel soğutuyordu hiç performans kaybı olmadan. En önemli kısım performans kaybı var mı yok mu meselesi. Zaten donanım yetmediği zaman yazılımla bir şekilde soğuyor o cihaz. 5000 serisi Amd Rog bizzat kendim de kullanıyorum. 90-95 derecelerde kalıyor cihaz doğrudur. Ama işlemci kac GHZ'de çalışıyor arkadaşınıza sorun isterseniz.

Sormayı düşünüyorum, en son birkaç hafta önce buluşmuştuk, kendisi 90 derecelere çıkmasına rağmen performans kaybı yaşamadığını söylüyor.
hocam Legion'u nereden buldunuz? Ben de almayı düşünüyordum fakat gelmedigi icin Rog almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…