CanBomonti
Megapat
Daha fazla
Tamamdır o zaman sistemi belirledik gerçekten emeğinize sağlık ayırdığınız vakit için çok teşekkür ediyorum. Bu sistemleri en uygun fiyatlı şekilde topladığımda 16 bini geçmediği sürece hiçbir sıkıntı yok. Ayrı ayrı sitelerden toplayıp birleştirmeyi sorun etmem zaten o yüzden 16'bini aşmayız sanırım monitör de bu fiyata dahil değildi o yüzden 16 bin monitörsüz bu kasayı toplamaya yeterli bir ücret gibi. İtopyada ekledim tüm sistemi ekran kartsız 12k tuttu neredeyse sanırım uçuk bir site biraz fiyat konusunda.![]()
MasterBox TD500 Mesh / Mesh White
Design of the E-ATX MasterBox TD500 Mesh adds a new dimension to PC lighting through contour and form, providing custom-built systems a presentation beyond flat, two-dimensional panels. The Crystalline Tempered Glass side panel features a design that interacts with component lighting, precision...www.coolermaster.com
Kasanın özelliklerini burdan detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. 2 tane 360mm radyatör desteği var, sıvı soğutma uyumlu olacaktır.
Son olarak 3 fanlı tüm ekran kartı modelleri uyumlu olacaktır kasanıza, yaklaşık 500mm'lik bir uzunluğu var. Kafanızda canlandırmanız için konuşuyorum, 3080'in Gaming X Trio modelinin uzunluğu 323mm:
Eki Görüntüle 826349
Ek olarak TD500'ün beyaz modeli gerçekten harika. Siyah favori rengim olmasına rağmen bir bilgisayar toplayacak olsaydım kesinlikle TD500 White kullanırdım kasa kısmında.