1600TL APU işlemci önerisi

Hepinize çok teşekkür ederim, cevaplarınız için. Bu arada bu ekran kartı fiyatları ne zaman düşer kesin bilgi var mı?

3400G'den daha guclu, Vega 11 zaten GT 1030 gucunde hemen hemen. İki islemcide 2.nesil zen 3 mimarisi kullaniyor. Ben kendim alacak olsam boyle tercih ederdim, komik bir şey varsa aciklayin bilgileneyim.

Aralarında öyle çok büyük fark yok 1600 ile 3400G'nin. Ek olarak Vega 11 GT 1030 ile aynı güçte olduğunu sen kabul ediyorsun. Yani sıfır bir işlemci almak varken ekran kartsız bir şekilde de kullanabileceği halde gidip ikinci el ile milletle uğraşmasını istemen yanlış. R5 1600 ise zamanı artık doldu ve alınacak bir işlemci değil. İkinci ele yönelecekse Intel tarafında daha iyi seçenekler var.

Vega 11'in 2x8 3200MHz RAM ile GT1030'u geçtiğini görebilirsin. Özellikle de AAA oyunlarda bariz bir şekilde Vega 11 daha güçlü. Ryzen 5 1600 alınması yerine i3 10100 alsın bir süre idare etsin o zaman?

Elinde AM4 anakart var, neden gidip bir daha anakart masrafina girsin. Ayrica konu sahibinin dual channel ram kullanacaginida görmedim konu icinde.

Elinde AM4 anakart var, neden gidip bir daha anakart masrafına girsin. Ayrıca konu sahibinin Dual Channel RAM kullanacagını da görmedim konu içinde.

Bırakta konu sahibi karar versin. Bu dönemde çift kanal RAM kullanmamak zaten saçmalık. Ek olarak yazı yazarken ı konacak yerlere i koymazsan sevinirim. Ceza yemen an meselesi çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı