1600TL APU işlemci önerisi

5000 serisi APU işlemciler gelince APU haterları ne bahane üretecek çok merak ediyorum.

Normal şartlarda hiç kimse gidip oyun için APU almak istemez zaten ancak bu dönem için mecbur kalınıyor çünkü ekran kartı yok alınacak ve olanlar ise kara borsaya düşmüş haldeler.

Bu elimdeki anakart ne gibi sıkıntı çıkarır. Neden pişman olurum? ( A320M anakartım var)

İşlemcini yükseltmez isterdiğin zaman anakartın desteklemez ise anakart değiştirmek zorunda kalacaksın. İşlemcine overclock yapamayacaksın. Soğutma anlamında B450 anakartlar A320M'lere göre daha iyi vb.

Bırakta konu sahibi karar versin. Bu dönemde çift kanal RAM kullanmamak zaten saçmalık. Ek olarak yazı yazarken ı konacak yerlere i koymazsan sevinirim. Ceza yemen an meselesi çünkü.

Technopat'ta Türkçe karakter zorunluluğu yok. Kuralları bir gözden geçir istersen.

Bırakta konu sahibi karar versin. Bu dönemde çift kanal RAM kullanmamak zaten saçmalık. Ek olarak yazı yazarken ı konacak yerlere i koymazsan sevinirim. Ceza yemen an meselesi çünkü.

Sikintili misin dostum? Burada konu sahibinin butcesine ve elindeki parcalara gore oneri yapmaya calisiyoruz. Ayrica ben nereden bileyim Dual Channel RAM kullanacagini, muneccim miyim? Telefondan yazdigim için bazi yerlerde "i" bazi yerlerde "ı" kullaniyorum, ban yemem yani merak etme. O kadar endiseleniyorsan benim adima raporlayabilirsin.

İşlemcini yükseltmez isterdiğin zaman anakartın desteklemez ise anakart değiştirmek zorunda kalacaksın. İşlemcine overclock yapamayacaksın. Soğutma anlamında B450 anakartlar A320M'lere göre daha iyi vb.

Technopat'ta Türkçe karakter zorunluluğu yok. Kuralları bir gözden geçir istersen.

Valla o kadar fazla şey için ceza veriliyor ki buna vermemeleri çok saçma olmuş.

Normal şartlarda hiç kimse gidip oyun için APU almak istemez zaten ancak bu dönem için mecbur kalınıyor çünkü ekran kartı yok alınacak ve olanlar ise kara borsaya düşmüş haldeler.

Şahsen ben almayı tercih ediyorum, büyük boyutlu sürekli ses çıkaran ve çok güç tüketen fazla bir donanıma ihtiyacım yok. 5000 serisi APU işlemciler ile tatmin edici seviyeye gelinirse emin olun çoğu giriş ve orta seviye sistem APU üzerine kurulu olacak.

İlgili görseli bırakıyorum, İntel kumda oynamaya devam etsin.

1619431840212.png

Şahsen ben almayı tercih ediyorum, büyük boyutlu sürekli ses çıkaran ve çok güç tüketen fazla bir donanıma ihtiyacım yok. 5000 serisi APU işlemciler ile tatmin edici seviyeye gelinirse emin olun çoğu giriş ve orta seviye sistem APU üzerine kurulu olacak.

Büyük ihtimalle oldukça pahalı ve güçlü olur.

Sikintili misin dostum? Burada konu sahibinin butcesine ve elindeki parcalara gore oneri yapmaya calisiyoruz. Ayrica ben nereden bileyim Dual Channel RAM kullanacagini, muneccim miyim? Telefondan yazdigim için bazi yerlerde "i" bazi yerlerde "ı" kullanıyorum, ban yemem yani merak etme. O kadar endiseleniyorsan benim adima raporlayabilirsin.

Seni düşündüğüm için değil. Yanlışlıkla dikkat etmeyip senin yorumunu alıntılayan biri senin yüzünden ceza alabilir. O yüzden dedim. Farkında olmadan 1-2 saat susturulmaya gerek yok. Fakat cezai işlem uygulanmadığını söyledi arkadaş o yüzden sorun yok devam edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı