VİPER34
Hectopat
- Makaleler
- 6
5000 serisi APU işlemciler gelince APU haterları ne bahane üretecek çok merak ediyorum.
O zaman göreceğim.
5000 serisi APU işlemciler gelince APU haterları ne bahane üretecek çok merak ediyorum.
Bu elimdeki anakart ne gibi sıkıntı çıkarır. Neden pişman olurum? ( A320M anakartım var)
Bırakta konu sahibi karar versin. Bu dönemde çift kanal RAM kullanmamak zaten saçmalık. Ek olarak yazı yazarken ı konacak yerlere i koymazsan sevinirim. Ceza yemen an meselesi çünkü.
Ama ben ileride ekran kartı almayı düşünüyorum.
Bırakta konu sahibi karar versin. Bu dönemde çift kanal RAM kullanmamak zaten saçmalık. Ek olarak yazı yazarken ı konacak yerlere i koymazsan sevinirim. Ceza yemen an meselesi çünkü.
İşlemcini yükseltmez isterdiğin zaman anakartın desteklemez ise anakart değiştirmek zorunda kalacaksın. İşlemcine overclock yapamayacaksın. Soğutma anlamında B450 anakartlar A320M'lere göre daha iyi vb.
Technopat'ta Türkçe karakter zorunluluğu yok. Kuralları bir gözden geçir istersen.
Normal şartlarda hiç kimse gidip oyun için APU almak istemez zaten ancak bu dönem için mecbur kalınıyor çünkü ekran kartı yok alınacak ve olanlar ise kara borsaya düşmüş haldeler.
Şahsen ben almayı tercih ediyorum, büyük boyutlu sürekli ses çıkaran ve çok güç tüketen fazla bir donanıma ihtiyacım yok. 5000 serisi APU işlemciler ile tatmin edici seviyeye gelinirse emin olun çoğu giriş ve orta seviye sistem APU üzerine kurulu olacak.
Sikintili misin dostum? Burada konu sahibinin butcesine ve elindeki parcalara gore oneri yapmaya calisiyoruz. Ayrica ben nereden bileyim Dual Channel RAM kullanacagini, muneccim miyim? Telefondan yazdigim için bazi yerlerde "i" bazi yerlerde "ı" kullanıyorum, ban yemem yani merak etme. O kadar endiseleniyorsan benim adima raporlayabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.