En ucuz LG Ultragear 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG Ultragear 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.850,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Pek FPS oyunu oynamıyorum aslında strateji oyunları ağırlıklı oyunlar oynuyorum renk kalitesi de önemli ve IPS göz sağlığı için en iyisi oluyormuş sanırsam.
Tavsiyem yok sadece VA Panel olsun ve parlaklık değeri kesinlikle 250 olmasın, gerçekten görmekte zorlandığım bir parlaklığı oluyordu. Eğer monitör alırsam alsam parlaklık oranı en az 300cd olan bir VA Panel monitör alırdım. Dikkat et bunlara.
Arkadaşlar hepinizin önerileri için çok teşekkür ediyorum alacağım ürünü Hepsiburada üzerinden alacağım için Hepsiburada üzerinde en mantıklısı ASUS gibi duruyor, hem hoporlorunun olması hem ayağının ve arka yüzeyinin sağlam olması hem IPS olması daha önde benim için, AOC'un modeli de güzel ancak Hepsiburada üzerinde çok pahalı, konu kilit sanırsam aldıktan sonrasında inceleme yapabilirim belki.
Arkadaşlar hepinizin önerileri için çok teşekkür ediyorum alacağım ürünü Hepsiburada üzerinden alacağım için Hepsiburada üzerinde en mantıklısı ASUS gibi duruyor, hem hoporlorunun olması hem ayağının ve arka yüzeyinin sağlam olması hem IPS olması daha önde benim için, AOC'un modeli de güzel ancak Hepsiburada üzerinde çok pahalı, konu kilit sanırsam aldıktan sonrasında inceleme yapabilirim belki.