omeratila Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #31 Akfortisev dedi: ASUS VG249Q1R modelinde karar verdim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten pişman olacak sınız en az 3 ölü pixel çıkacak siz bilirsiniz
Akfortisev dedi: ASUS VG249Q1R modelinde karar verdim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten pişman olacak sınız en az 3 ölü pixel çıkacak siz bilirsiniz
Y Yasir YKN Femtopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #32 omeratila dedi: Hocam gerçekten pişman olacak sınız en az 3 ölü pixel çıkacak siz bilirsiniz Genişletmek için tıkla... O şans işi ne olacağı belli olmaz.
omeratila dedi: Hocam gerçekten pişman olacak sınız en az 3 ölü pixel çıkacak siz bilirsiniz Genişletmek için tıkla... O şans işi ne olacağı belli olmaz.
Akfortisev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #33 omeratila dedi: Hocam gerçekten pişman olacak sınız en az 3 ölü pixel çıkacak siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum biraz şans işi ancak bir arkadaşımda aynı ürün var hiç ölü piksel yok
omeratila dedi: Hocam gerçekten pişman olacak sınız en az 3 ölü pixel çıkacak siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum biraz şans işi ancak bir arkadaşımda aynı ürün var hiç ölü piksel yok
omeratila Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #34 Akfortisev dedi: Hocam biliyorum biraz şans işi ancak bir arkadaşımda aynı ürün var hiç ölü piksel yok Genişletmek için tıkla... Peki dostum umarım ölü pixel çıkmaz
Akfortisev dedi: Hocam biliyorum biraz şans işi ancak bir arkadaşımda aynı ürün var hiç ölü piksel yok Genişletmek için tıkla... Peki dostum umarım ölü pixel çıkmaz