161 mm Yüksekliğe 165 mm Soğutucu Takılabilir mi?

Sığar mı ?

• Sığar ama takmamalısın.

Oy: 2 20,0%
  • Sığar tak geç.

Oy: 1 10,0%
  • Sığmaz zorlama.

Oy: 6 60,0%
  • Akrilik panelde delik açmalı mıyım ?

Oy: 1 10,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10

Phenoxy Ethanol

Decapat
NZXT S340 sahibiyim. Elime FSP Windale 6 modeli geçti. Üretici sitesinde 161 mm diyor fakat soğutucu gayet güzel duruyor. 6 bakır borusu vs. ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneme daha küçük model ara riske değmez.

İfadeler: GKD
Arkadaşlar montaj bitti. Lakin bir RAM yuvasını kapattı. Kullanmadığım bir yuva oda. (A1 yuvası.) Şimdi kapağa 1 tane uzantısı hariç geri kalanları temas etmiyor. Hafif çizmiş ama önemli değil. Fazla kurcalanmadıkça problem olmaz. Değerleri olayların çözüme kavuşturulması sonucu paylaşacağım. Takipte kalın.

Ben de bakıyodum o modele benim kasada P400 sığmayacağını düşünüp başka modellere geçtim. Ama sürekli takip etmelisin eğer taktıysan kasadan ses geliyor mu falan uzun kullanımlarda göz at.
Şahsen dolar 7 lira felan olunca gözüm korktu ve montajlama gereği duydum. 6 bakır borusu oluncada dayanamadım yaptım bir delilik. Yurtdışında maks. 55 derece görmüş adamlar. Ben ise içinden çıkan macunu kullandım. RAM'ler gelince testlerini yapar fotoları yüklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…