1500-1800 gibi bir fiyata bulursak çok iyi olur bulursak çok güzel olur. Kavisli ekran kaliteli marka olursa iyi olur.
İndirimdeyken 1800TL fiyatına düşmüştü. Eğer indirimleri beklersen uygun fiyata gelecektir.1500-1800 gibi bir fiyata bulursak çok iyi olur bulursak çok güzel olur. Kavisli ekran kaliteli marka olursa iyi olur.
Hocam 50-60cm uzaklık için değer bence. Çok abartmamak gerek.1080 için 27 alma,şahsen kullanıyorum asla önermem.
Abartmayla alakası yok dostum.Niye abartayım veya neyi abartmayım? 27 inçte 1080p bulanıyor,936p gibi görüyorsun.Araştırıp bakabilirsin.Şahsen deneyimlediğim için diyorum.Hocam 50-60cm uzaklık için değer bence. Çok abartmamak gerek.
Benim arkadaşlarımda 27" kullanıyor ve abartılacak bir problem yok? Ayrıca arkadaş 27" inç bir model istemiş, yani gerekli araştırmayı yapmıştır.Abartmayla alakası yok dostum.Niye abartayım veya neyi abartmayım? 27 inçte 1080p bulanıyor,936p gibi görüyorsun.Araştırıp bakabilirsin.Şahsen deneyimlediğim için diyorum.
Yeteri kadar araştırma yapmamışsınız o zaman.Bu işi iyi bilenlere bakabilirsiniz.Arkadaşın yapıp yapmadığını bilmediğim için söyleme gereği duydum zaten.Şöyle diyeyim o zaman.2K 24'' bir cihaz gördünüz mü hiç?Benim arkadaşlarımda 27" kullanıyor ve abartılacak bir problem yok? Ayrıca arkadaş 27" inç bir model istemiş, yani gerekli araştırmayı yapmıştır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.