165 Hz Monitör önerisi

Hocam 32 inç le fil mi izleyeceksiniz? Oyun içinse konforlu değil bence, 24 ideal.

Kardeşim MOBA oyunu oynuyorum büyük olması avantaj yani gidip CS falan oynasam 24 alırım.
Oyun için alıyorsanız 32 inç biraz büyük, tabii yine size kalmış. Tercihim Monster olurdu g-ysnc özelliği iş görüyor.

AMD RX580 kartım var. 2K da oyun oynar mıyım sizce ona göre Monster alayım. Pek verimli olmaz derseniz de marka fanboyluğu yapıp MSI alayım yani.
 
AMD RX580 kartım var. 2K da oyun oynar mıyım sizce ona göre Monster alayım. Pek verimli olmaz derseniz de marka fanboyluğu yapıp MSI alayım yani.
2K oynayacaksanız G-sync mantıklı olur. G-sync özelliği HZ değerinizi FPS'ye eşit yapıyor. Ama 2K'da 165FPS değeri her oyunda alamayacağınız için bir oyun gözünüze akıcı diğeri ise kasıyormuş gibi gelecek, onun yerine 1080p monitörlere yönelin. MSI veya Viewsonic alabilirsiniz ikisinin arasında pek fark yok zaten, yorumlarını okuyun siz karar verin bence.
 
ViewSonic 90 yorum var MSI 12 yorum değerlendirme yapmak çok zor ya.
2K oynayacaksanız G-Sync mantıklı olur. G-Sync özelliği Hz değerinizi FPS'ye eşit yapıyor. Ama 2K'da 165FPS değeri her oyunda alamayacağınız için bir oyun gözünüze akıcı diğeri ise kasıyormuş gibi gelecek, onun yerine 1080p monitörlere yönelin. MSI veya ViewSonic alabilirsiniz ikisinin arasında pek fark yok zaten, yorumlarını okuyun siz karar verin bence.

Monster A32 hakkında çok ghosting var diyorlar MSI ve ViewSonic'te bu durum nasıl peki?
 
Son düzenleme:
Moba oynuyorsanız neden bu kadar yüksek Hz değerlerine çıkıyorsunuz? Aoc Q3279VWF iyi bir tercih.
 

Geri
Yukarı