165 Hz VA panel monitör önerisi

krmks

Kilopat
Daha fazla  
3-4K arası pivot özellikli 165 Hz monitör bakınıyorum. Önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

Bu var ama fiyatına kesinlikle değmeyen bir monitör. Birkaç hafta kullanma şansım oldu ve Black smearing ile Ghosting'den geçilmiyordu. Gerçekten neden VA istediğinizi merak ettim üstteki Lenovo G24-20 gibi IPS alternatifler varken.

Neden va panel sebebi yoksa öğrenebilir miyim?
çünkü FPS oyun oynamayı seviyorum ve aynı zaman da film de izlemek istiyorum. IPS alıp saatler sonra gözlerimin yanmasını istemiyorum

Çünkü FPS oyun oynamayı seviyorum ve aynı zaman da film de izlemek istiyorum. IPS alıp saatler sonra gözlerimin yanmasını istemiyorum.

Bu saçmalığı nereden duydunuz acaba göz rahatsızlığınız yoksa böyle bir durumla karşılaşmazsınız varsa zaten VA paneldede karşılaşırsınız.

Dediğim gibi fps oyunlar oynuyorum ve uzun süreli kullanımda göz yorgunluğunu en aza indirmek istiyorum.
bu monitör veya samsungun odyssey g3 modeli arasında git gel yaşıyorum

Bu saçmalığı nereden duydunuz acaba göz rahatsızlığınız yoksa böyle bir durumla karşılaşmazsınız varsa zaten VA paneldede karşılaşırsınız.

2 yıldır çok aktif bir şekilde VA panel kullanıyorum hiçbir sorun yok

yaptığım araştırmalar sonucu kendi çıkarımım ve internet cafede IPS panel deneyimim olduğu için ben bu düşüncemi doğruluyorum göz rahatsızlığına bağlamamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…