165 Hz vs 240 Hz

İki monitörü de denedim. 240 daha akıcı hissettiriyor belki de öyle değildir. Siz ne düşünüyorsunuz, FPS oyunlarında bariz bir fark var mı?
60 ile 144 gibi, hertz'iniz ne kadar yüksek olursa o kadar çabuk adamları görürsünüz. Gidin untost'u 60 hz monitore oturtun 8 kill + alamaz ama 365'hz ye koyun en az 30 atar.

İki monitörü de denedim. 240 daha akıcı hissettiriyor belki de öyle değildir. Siz ne düşünüyorsunuz, FPS oyunlarında bariz bir fark var mı?

Tabii ki de fark var fark olmasa ikisi de 165 olurdu mantıken. Aralarındaki fark eğer ben e-sporcu olacağım gibi hayalleriniz yoksa aradaki farka değmeyecek kadar az.

60 ile 144 gibi, hertz'iniz ne kadar yüksek olursa o kadar çabuk adamları görürsünüz. Gidin untost'u 60 hz monitore oturtun 8 kill + alamaz ama 365'hz ye koyun en az 30 atar.
Unlost 1 ay önce 110K'ya PC topladı ama adam yine de kimseyi vuramıyor. Bunun PC'yle tabii alakası var ama birazcıkta yetenek lazım.

60 Hz'den 144 de geçtim bence çok farkı var. Fakat 165 ile 240 arasında akıcılık farkı vardır fakat. 60'dan 144'e olan akıcılık kadar fark etmez bence. Şöyle at arabasından arabaya geçtim fakat siz 2 spor arabayı karşılaştırıyorsunuz gibi. 😂

60-144 farkı kadar yoktur ancak biraz hissettirir. wtcN 360 Hz monitör kullanıyor rezalet oynuyor 360Hz kullanan birisinin adam vuramaması imkansız.

Demek ki 600 FPS'te olsa 360 Hz monitörde olsa bilek olmadıktan sonra faydası yok. 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı