1650 Super 74 derece oluyor

atitalha

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1650 Super ekran kartım var Dead by Daylight adlı oyunda 74 derece alıyorum. Fanları daha yenı temızledım temızlemeden once 80 derece de sabit idi bütün oyunlarda derece aynı neden kaynaklı olabılır? Mining yapıyor olabılır mı acaba?

@atitalha GPU-Z indirip "Subvendor" kısmından markasını öğrenebilirsiniz. Tahminime göre Galax marka olacak.

Zotac/PC Partner
Hımm, anladım. Zotac soğutma konusunda pek başarılı değildir aslında genel olarak. "PC partner" ibaresinden de kasanızın "prebuilt" bir kasa olduğunu düşünüyorum, bu nedenle kasanız pek iyi değildir. Kasadan dolayı normal sayılabilir öyleyse.

Hımm, anladım. Zotac soğutma konusunda pek başarılı değildir aslında genel olarak. "PC partner" ibaresinden de kasanızın "prebuilt" bir kasa olduğunu düşünüyorum, bu nedenle kasanız pek iyi değildir. Kasadan dolayı normal sayılabilir öyleyse.
Tamamdır herkesin yardımları için teşekkür ederim şuan 79 80 derece oldu yine normal midir

@atitalha Normal sayılır, kasanız muhtemelen aşırı boğuk ve hava alamıyor. Bu yüzden bir tık fazla olsa da normal karşılanabilir.

Merhaba arkadaşlar, 1650 Super ekran kartım var Dead by Daylight adlı oyunda 74 derece alıyorum. Fanları daha yenı temızledım temızlemeden once 80 derece de sabit idi bütün oyunlarda derece aynı neden kaynaklı olabılır? Mining yapıyor olabılır mı acaba?

Hocam miningli ekran kartını anlamanın yolu ekran kartının metal kısımlarında kararma varsa veya plastik taraflarında erime varsa olabilir. Bir de hocam oyun açıkken ekran kartı çok sıcak mı onu kontrol ederseniz sevinirim. Eğer çok sıcak değilse kullandığınız programda sıkıntı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı