1650 Super CoD Warzone kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Onurorkn

Centipat
Sistemim i3-9100F. 1650 Super, 16 GB RAM Warzone cok kasıyor. 1080p Low oynasamda 50 FPS arası high yapsamda 50 arasi kasiyor gene de akıcı değil hiç. Ne sorunu var? YouTube'da bakıyorum kac FPS alıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultra'da aldığınız değerler normal fakat Ultra'da bile işlemci ucu ucuna yetiyor. Videoda Low ayarlarda darboğaz yapıyor ama 75 65 arası FPS alıyor aslında, belki sıcaklık probleminiz olabilir kontrol ettiniz mi oyun sırasında işlemci ve ekran kartı kaç derece?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamen işlemciyle alakalı, yetmiyor işte. Bu tarz oyunlar işlemciyi çok yoruyor, lowda idare edecen. Ayrıca cod wz çok çok ağır ve işlemci öldüren bir oyun.

Ultra'da aldığınız değerler normal fakat Ultra'da bile işlemci ucu ucuna yetiyor. Videoda Low ayarlarda darboğaz yapıyor ama 75 65 arası FPS alıyor aslında, belki sıcaklık probleminiz olabilir kontrol ettiniz mi oyun sırasında işlemci ve ekran kartı kaç derece?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkisi de 60 civarı.

Dostum ayrıyeten CoD Warzone da bir ekran kartını düşük kullanma sorunu var. Kullanım değerlerini bizimle paylaşır mısın oyun içinde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı