murat.tkbs
Femtopat
144 HZ monitör almayı düşünüyorum ancak ekran kartım GTX 1650 Super. Alacağım monitörde G-Sync teknolojisi yerine FreeSync var. Sorun yaşar mıyım ya da sorun yaşamamak için ne yapmalıyım.
Ekran kartınız ile alakalı bir durum değil. Monitörünüzün destekleyip desteklememesi ile ilgili. Alırken dikkat edin.
Teşekkür ederim bir de DP girişi yoksa ne yapmalıyım kullanabilir miyim?FreeSync AMD kartlar içindir, ancak monitörünüz destekliyor ve monitörünüzde DisplayPort girişi varsa G-Sync olarak kullanmak mümkün. Technopat'ın bu konu hakkında videosu mevcut.
Ben de konu açmıştım bunla ilgili, benim de FreeSync monitörüm var ben de G-Sync yapacaktım, ancak DP girişi olmadığı için olmaz dediler.Teşekkür ederim bir de DP girişi yoksa ne yapmalıyım kullanabilir miyim?
FreeSync AMD ekran kartları, G-Sync NVIDIA ekran kartları için olan bir teknoloji değil mi? Alacağım monitör FreeSync ancak ekran kartım GTX 1650 Super. Sıkıntı yaratır mı bunu öğrenmek istiyorum.
Teşekkür ederim bir de DP girişi yoksa ne yapmalıyım kullanabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.