1650 Super ile FreeSync kullanılır mı?

murat.tkbs

Femtopat
144 HZ monitör almayı düşünüyorum ancak ekran kartım GTX 1650 Super. Alacağım monitörde G-Sync teknolojisi yerine FreeSync var. Sorun yaşar mıyım ya da sorun yaşamamak için ne yapmalıyım.

Ekran kartınız ile alakalı bir durum değil. Monitörünüzün destekleyip desteklememesi ile ilgili. Alırken dikkat edin.

Ekran kartınız ile alakalı bir durum değil. Monitörünüzün destekleyip desteklememesi ile ilgili. Alırken dikkat edin.

FreeSync AMD ekran kartları, G-Sync NVIDIA ekran kartları için olan bir teknoloji değil mi? Alacağım monitör FreeSync ancak ekran kartım GTX 1650 Super. Sıkıntı yaratır mı bunu öğrenmek istiyorum.
FreeSync AMD kartlar içindir, ancak monitörünüz destekliyor ve monitörünüzde DisplayPort girişi varsa G-Sync olarak kullanmak mümkün. Technopat'ın bu konu hakkında videosu mevcut.
Teşekkür ederim bir de DP girişi yoksa ne yapmalıyım kullanabilir miyim?

Ben de konu açmıştım bunla ilgili, benim de FreeSync monitörüm var ben de G-Sync yapacaktım, ancak DP girişi olmadığı için olmaz dediler.
Detaylı bilgi için bu videoyu izleyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz uzun ama Technopat her zamanki gibi detaylı ve iyi anlatmış.

FreeSync AMD ekran kartları, G-Sync NVIDIA ekran kartları için olan bir teknoloji değil mi? Alacağım monitör FreeSync ancak ekran kartım GTX 1650 Super. Sıkıntı yaratır mı bunu öğrenmek istiyorum.

NVIDIA FreeSync monitörler için G-Sync destegi vereceğini geçtiğimiz yıllarda ilan etti ve bu desteğe sahip monitörleri sitesinde paylaşıyor. Sizin için bu listeyi aşağıda link olarak paylaşacağım. Bunun haricinde bu listede olmayan monitörlerde de G-Sync açmanız mümkün fakat bunun stabilizasyonu konusunda NVIDIA bir garanti vermiyor. Liste dısından bir monitör almayı planlıyorsanız mutlaka almış kişilerle konuşup G-Sync açma konusunda sıkıntı yaşayıp yaşamadıklarını sorun, fakat bu da yüzde yüz bir garanti sağlamaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı