1650 Super Intel 2300'e darboğaz yapar mı?

Arkadaşlar 1650 Super almak istiyorum fakat darboğaz birazcık kafamı karıştırıyor şu an değil fakat ilerde yeni işlemci alacağım sizce şimdilik Intel 2300 ile kullanmamda bir sakınca var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz yapacaktır ama "darboğaz yapmasın" diye de RX 560 alırsanız geleceğe yönelik olmaz. Oyun oynarken grafikleri bayağı yükseğe alırsanız düşürme imkanınız var.
Hocam grafikleri en yükseğe işlemci ekran kartını beslemek için daha çok yorulmuyor mu işlemci yani grafikleri düşürmek daha mantıklı değil mi?
Anlatır mısın ben tam iyi bilmiyorum.

Hocam grafikleri en yükseğe işlemci ekran kartını beslemek için daha çok yorulmuyor mu işlemci yani grafikleri düşürmek daha mantıklı değil mi?
Grafikler arttıkça işlemci yükü azalır, ekran kartının yükü artar. Bundan dolayı önerilen bir işlem.

Grafiği yükseltmenin mantığı işlenen kare sayısını düşürmekten geçiyor burada bir nevi darboğazı azaltıyor grafiği düşürürseniz işlenen FPS artacağı için işlemci darboğaza yapacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı