Daha fazla
AttığımMedusa mi yoksa bu mu
AttığımMedusa mi yoksa bu mu
Anladım yalnız yorumlara baktım baya kişi Medusaya yorum yapmış beğenmiş bloody de 14 kişi yorum yapmışAttığım
Gamepower da çok iyi bir marka sayılmaz ama Rampage'den daha iyi. Bloody ikisinden de iyi denilebilir. Ayrıca Medusa da iyi bir kulaklık ama bazı arkadaşlar bazı yerlerinden şikayetçi. Bloody üzmez.Anladım yalnız yorumlara baktım baya kişi Medusaya yorum yapmış beğenmiş bloody de 14 kişi yorum yapmış
Siz rampage iyi değil dediniz bende iptal ettim hemen ardından sizin dediğiniz medusayi sipariş ettim şimdide bunu iptal edersem paranın bankaya yatma süresi var o sıkıntı oluyor sonra . Medusa da karar kıldım sayenizde benim aklıma yattı rampageden daha iyi aklıma yattı teşekkür ederimGamepower da çok iyi bir marka sayılmaz ama Rampage'den daha iyi. Bloody ikisinden de iyi denilebilir. Ayrıca Medusa da iyi bir kulaklık ama bazı arkadaşlar bazı yerlerinden şikayetçi. Bloody üzmez.
Medusada sorun yaratmaz ama Rampage ürünlere kesin bir güven olmaz.Siz rampage iyi değil dediniz bende iptal ettim hemen ardından sizin dediğiniz medusayi sipariş ettim şimdide bunu iptal edersem paranın bankaya yatma süresi var o sıkıntı oluyor sonra . Medusa da karar kıldım sayenizde benim aklıma yattı rampageden daha iyi aklıma yattı teşekkür ederim
Aklımda bulunsun rampageden uzak dururumMedusada sorun yaratmaz ama Rampage ürünlere kesin bir güven olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.