1650 Super vs. RX 5500 XT

Bütçe
2100
Attığın modelin gerek soğutması gerek de tasarımı harika performans olarak da 1660 la 3 aşağı 5 yukarı aynı performansı veriyor alabilersen değiştirdiğin MSI Gaming X modelini al.

Şu an RX 5600XT Mech OC kullanıyorum soğutma performansı iyi Cyberpunk 2077'de 60'ı geçmedi ama fanları sesli çalışıyor bir de monitör alamamıştım monitör alacağım RX 5600XT'yi satıp.

Şu an RX 5600XT Mech OC kullanıyorum soğutma performansı iyi Cyberpunk 2077'de 60'ı geçmedi ama fanları sesli çalışıyor bir de monitör alamamıştım monitör alacağım RX 5600XT'yi satıp.

Daha üstün bir kart varken satma nedenin ne sırf monitörse 2300TL'den daha ucuza (ekran kartı parası) güzel monitörler var ama ek olarak paraya ihtiyacın varsa o ayrı

Ayrıca elindeki kart Ventus modeli yani daha düşük bir model Gaming X modelinde benim bildiğim 60 dereceye kadar fanlar dönmüyor

Son düzenleme:
Daha üstün bir kart varken satma nedenin ne sırf monitörse 2300TL'den daha ucuza (ekran kartı parası) güzel monitörler var ama ek olarak paraya ihtiyacın varsa o ayrı.

Şimdi ben PC aldığımda monitör alamadım TV kullanıyorum 24" ama alışamadım kocaman pikseller çöp gibi. RX 5600 XT'yi 2900'ye satılığa koydum birisi bana dedi ki ben sana Sapphire RX590 Nitro+ SE 8 GB modelini ve üstüne ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms veriyim sen üstüne 500 TL ver dedi. Monitörde köşelerde falan ölü piksel varmış ama garantisi devam ediyormuş. Sence böyle bir takas yapmak mantıklı olur mu ne dersin?

Not: Benim kartın kutusu 3 yıl garantisi ve faturası var sorunsuz.

Şimdi ben PC aldığımda monitör alamadım TV kullanıyorum 24" ama alışamadım kocaman pikseller çöp gibi. RX 5600 XT'yi 2900'ye satılığa koydum birisi bana dedi ki ben sana Sapphire RX590 Nitro+ SE 8 GB modelini ve üstüne ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms veriyim sen üstüne 500 TL ver dedi. Monitörde köşelerde falan ölü piksel varmış ama garantisi devam ediyormuş. Sence böyle bir takas yapmak mantıklı olur mu ne dersin?

Zararlı çıkarsın ölü pikseller gün geçtikçe büyüyebiliyor tavsiyem RX 5500XT alma RX 5600XT'yi de satma RX 5500XT 2300 TL mi 1800TL'ye 144 Hz 1ms efsane monitörler var sadece monitör almak daha karlı

Üstelik RX 590 çok sıkıntılı bir kart çoğu kişi öyle diyor farkındaysan bir ara piyasaya çıktı sonra hemen kayboldu

Sadece bu monitörü al kartı falanda satma çok karlı çıkarsın ASUS 23,6" VG24VQ TUF GAMING 1Ms 144Hz HDMI DP FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı