- Makaleler
- 42
Super mi düz 1650 mi?
MSI GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bundan var bende.Kötü olmuş. Ne kadar ödedin veya üzerine değişim yaparlar mı bilmiyorum ama 1660 veya 5500 XT 8 GB değişimi iyi olur. Olmazsa da sorun yok 1650 Super de güzeldir.
Bu düz GTX 1650. Sanıyorum 2000 TL'ye alınabilecek en kötü karttır. Performans olarak RX 570 ile yarışıyor. O fiyatta en iyi seçenek;
![]()
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Super mi düz 1650 mi?
Kötü olmuş. Ne kadar ödedin veya üzerine değişim yaparlar mı bilmiyorum ama 1660 veya 5500 XT 8 GB değişimi iyi olur. Olmazsa da sorun yok 1650 Super'de güzeldir.
Bu düz GTX 1650. sanıyorum 2000 TL'ye alınabilecek en kötü karttır. Performans olarak RX 570 ile yarışıyor. O fiyatta en iyi seçenek;
![]()
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Tamam güzel kart. Ne kadar verdin? Aldığın yerde uygun fiyatlı 5500 XT 8 GB varsa ona geçebilirsin, çok pahalıysa gerek yok.
Fiyatı aşağı yukarı aynı. Zaten yarın iade edeceğim 1650S'i.
Arızalı mı acaba iade sıkıntı olmuyor mu bir sıkıntısı yoksa.
@Silinen üye tamam o zaman. 5500 XT ile ilgili bir sorun vb. olursa beni etiketlersin. İmzamda kullandığım Sapphire Pulse modelinin incelemesi var bakabilirsin fikir vermesi açısından.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.