Öncelikle herkese merhaba. Bilgisayarıma format attırdım. Formattan sonra drop yemeye başladım oyunlarda. 1650 Ti 8 GB RAM i5 10200 işlemciye sahip laptop sistemim var. Yardımcı olabilecek var mı sorunu bulmam konusunda.
Selam, bugün sizlerle akıllarda soru işareti bırakan sanal bellek konusunu ele alacağız. Öncelikle sanal bellek nedir ve ne işe yarar bunu bir görelim. Sanal bellek; sisteminizde bulunan fiziksel RAM’in yetmediği durumlarda devreye giren ve RAM’i taklit eden bir yapıdır. Tabii bu yapı bizim...
Formatı bilgisayarcıda mı attırdınız yoksa kendiniz mi? Bütün bileşenler yerli yerinde mi? Sanal bellek açık mı? Ayarlar aynı mı?
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
Formatı bilgisayarcıda mı attırdınız yoksa kendiniz mi? Bütün bileşenler yerli yerinde mi? Sanal bellek açık mı? Ayarlar aynı mı?
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Selam, bugün sizlerle akıllarda soru işareti bırakan sanal bellek konusunu ele alacağız. Öncelikle sanal bellek nedir ve ne işe yarar bunu bir görelim. Sanal bellek; sisteminizde bulunan fiziksel RAM’in yetmediği durumlarda devreye giren ve RAM’i taklit eden bir yapıdır. Tabii bu yapı bizim...
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
Eğer sürücülerin güncelse sorunun sebebi RAM yetersizliği olabilir. Güncel oyunların çoğu için düşük-orta ayarlarda bile 8 GB RAM yetersiz kalabiliyor. Mümkünse RAM arttır değilse oyun oynarken mümkün olduğunda arkada çalışan bir şey kalmasın. Chrome falan kesinlikle açık kalmasın. Bir de laptop un şarja takılı olduğundan ve güç tasarrufu vs falan açık olmadığından emin ol.