1650 Ti Laptop LoL ve Valorant'ta Yırtılmalar Oluyor

INeira

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1650 Ti barındıran laptopumu 165Hz bir monitöre bağladım. LoL Valorant vs gibi oyunları oynarken ara ara ekranda yırtılma olduğunu fark ettim fakat laptop üzerinden oynarken bu yırtılmalar olmuyor. Sorunu bulamadım ve 2 gündür uğraşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1650 Ti barındıran laptopumu 165Hz bir monitöre bağladım. LoL Valorant vs gibi oyunları oynarken ara ara ekranda yırtılma olduğunu fark ettim fakat laptop üzerinden oynarken bu yırtılmalar olmuyor. Sorunu bulamadım ve 2 gündür uğraşıyorum.

Monitörün sağladığı 165 Hz olarak mı ayarlı oyunlarda ve oyunlarınızın grafiklerinin yüksek olmasını karşılayabiliyor mu 165 Fps kesin alıyor musunuz?

NVIDIA driverı güncel mi onu kontrol edin.

hayır ama açıp denediğimde de input lagla beraber sorun da çözülmüyor

Monitörün sağladığı 165 Hz olarak mı ayarlı oyunlarda ve oyunlarınızın grafiklerinin yüksek olmasını karşılayabiliyor mu 165 Fps kesin alıyor musunuz?

NVIDIA driverı güncel mi onu kontrol edin.
200-250 arası geziyor fps çok nadir de olsa 150-160 civarına düşebiliyor. Nvidianın güncel driverları oyunda kasmaya sebebiyet verdiği için güncellememiştim.

G-Sync açık mı?
o nereden açılıyor hocam

Son düzenleme:
hayır ama açıp denediğimde de input lagla beraber sorun da çözülmüyor

200-250 arası geziyor fps çok nadir de olsa 150-160 civarına düşebiliyor. Nvidianın güncel driverları oyunda kasmaya sebebiyet verdiği için güncellememiştim.

o nereden açılıyor hocam
Nvidia denetim masasından açabilirsin. Yoksa monitörün ayarlarından açtığından emin ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı