1650 Ti laptop overclock

Hocam zaten laptop Voltaj verilmiyor :D şimdi farkettim.

Hocam bi deneyim dedim Furmark Msi Kombustor Furmark Donut GL olarak başlattım Artifact testlerinide yaptım (1 saatte 20 çıktı (ilk 30dk artifact 0 gözüküyordu) 145mhz yi 135 e düşürdüm şuan 0 artifact) ama hala yapsammı emin değilim çoğu oyunda zaten Hitman 2 Full ayarlar 70 fps
BF 5 70 fps overclocksuz hala emin değilim.
Overclock : 135mhz Core clock + 449Mhz - Memory Clock baya denedim en stabil değer bu 500 e alınca 0.1 fps bile oynamadı ben de daha stabil olur diye düşürdüm düşürdüm max verim aldığım değer olarak bu memory clocku buldum. - Core clock uda artifact a bakarak yaptım ve stabil olduğunu düşünüyorum

iyimi bu değerler hocam?

Hocam 710 Memory clock 180 mhz verdim süper oyunlarda 20 fps kadar artış sağlandı voltaj vermeden (eskidende 40watt da çalışıyordu şuanda) ama ben artifact testi yapmak istiyorum kombustor a giriyorum hiçbirşey bulmuyor ama furmark rog u açtığımda baya buluyor (120 civarı).
Hangisi doğrudur?
Artifact sayısı kaç olmalı?
Hocam bende de aynı model var Gtx1650ti olan. Hala overclocklu mu kullanıyorsunuz? Herhangi bir zararını gördünüz mü? Hangi oyunlarda test ettiniz genel olarak?
 
Laptopların devreleri masaüstüne göre çok hassastır. Bazen overclock yapılmadığı halde gpuları yanabiliyor o yüzden hiç tavsiye etmem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı