1650 Ti sistem CS'de 60 FPS veriyor

visuarnie

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci..
Çok bir bilgim yok. i7 10750 h RTX 1650 Ti 16 GB'da RAM var makinenin içinde düşük bekliyordum oyunu açarken ama en düşük ayarda 70 FPS vereceğini düşünmemiştim. Sabit 70 kalsa yine oynayabilirim Fight'in içinde 50'ye kadar düşüyor. Sürücüler falan güncel gözüküyor. Bu FPS değeri normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende RX 570 8 GB var 5 5600 işlemci var yanında. Kenar yumuşatma falan açık mı ben yüksek FPS oynuyorum.

Aynı özellikte cihaz bende vardı o FPS'leri hiç almıyordun 140 falandı hatırladığım kadarıyla. Sıcaklıklar kaç? Unlostun oyun için yaptığı ayar videosunu izleyin. Cihaz şarja takılı mı?

Benim rehberimi uygulayın.

Laptop olduğunu belirtmeyi unutmuşum özür dilerim.
Belirtmene gerek yok kardeşim işlemciden ve ekran kartından laptop olduğu anlaşılıyor zaten. O bileşenler laptop bileşeni sadece.

Bu arada, ayarları en düşüğe çekmek her zaman için FPS yükseltmez. Eğer işlemcide darboğaz varsa ayarları biraz yükseltmek FPS artmasını sağlayabilir. Yani siz FSR açarak FPS artsın istersiniz ama eğer işlemci darboğazı varsa bu işe yaramaz.

Ancak yetersiz kalan işlemci değil de ekran kartı ise ve en düşüğe çekince bile FPS yükselmiyorsa yapacak bir şey yok. Oyunda FSR var, onu açınca bile yükselmiyorsa ekran kartı hiç yetmiyor demektir.

Belirtmene gerek yok kardeşim işlemciden ve ekran kartından laptop olduğu anlaşılıyor zaten. O bileşenler laptop bileşeni sadece.

Bu arada, ayarları en düşüğe çekmek her zaman için FPS yükseltmez. Eğer işlemcide darboğaz varsa ayarları biraz yükseltmek FPS artmasını sağlayabilir. Yani siz FSR açarak FPS artsın istersiniz ama eğer işlemci darboğazı varsa bu işe yaramaz.

Ancak yetersiz kalan işlemci değil de ekran kartı ise ve en düşüğe çekince bile FPS yükselmiyorsa yapacak bir şey yok. Oyunda FSR var, onu açınca bile yükselmiyorsa ekran kartı hiç yetmiyor demektir.

Benim amacım zaten 130 140 FPS almak değil ben oyun çamur gibi olmasın 60 FPS sabit versin yeterli modundayım ama vermiyor anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı