SON İ3 BÜKÜCÜ
Hectopat
Hocam neden üzgün?
Monster önermiyoruz hocam.
Hocam neden üzgün?
Monster önermiyoruz hocam.
Güzel model ama 10 bin edeceğini çok da sanmıyorum şahsen. Geçen hafta 8700 liraya Hepsiburada'da indirimdeydi. Değişken piyasaya tercih edilebilir ama.Hocam böyle bir bilgisayarda alabilirsiniz işlemcisi çoklu çekirdekte iyi iş çıkarır oyun performansıda iyidir Monster almak yerine bakabilirsiniz.
![]()
MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR Notebook
MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Güzel model ama 10 bin edeceğini çok da sanmıyorum şahsen. Geçen hafta 8700 liraya Hepsiburada'da indirimdeydi.
Güzel model ama 10 bin edeceğini çok da sanmıyorum şahsen. Geçen hafta 8700 liraya Hepsiburada'da indirimdeydi. Değişken piyasaya tercih edilebilir ama.
Konuş be.Monster alınmaz.
![]()
MSI Alpha 15 A4DEK-018XTR Notebook
MSI Alpha 15 A4DEK-018XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Monster önerenlerden yıldım.
Konuş be.
Sonunda Allah'ım bir an yalnız kaldım sandım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.