1650 TL'ye Sistem Tavsiyesi

oyuncutayfa

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar herkese bugün Vatan Bilgisayar' a gittim bir oyun bilgisayarı topladık 1662 TL' ye bir oyun sistemi topladık. Siz de bir kontrol eder misiniz ? CS:GO' da yüksek performans alır mıyım ? Neyse fazla uzatmadan sistemi yazıyım ben en iyisi.
MSI GTX750 Ti 2GB DDR5 128 Bit Ekran Kartı
Kingston 8GB Hyperx Savage DDR3 1600Mhz CL9 Ram
Kingston 120GB V300 (450/450 Okuma-Yazma) SSD
MSI H81M-P33 DDR3 1600Mhz
Intel i3 4130 3.4GHz 3MB Cache 22nm İşlemci
Cool Master CMP-350 500W MidT ATX Kasa
Sizce nasıl bir sistem iyi mi ?

Hocam sistem güzel olmuş içini rahatlatmak için şöyle söyleyeyim benim imzamdaki sistem bile csgo için hayli hayli yetiyor ben 180-190 fpsde gayet rahat bi şekilde oynuyorum oyunu hayırlı olsun aldıysan. belki aynı paraya daha iyisi toplanır daha bilgili arkadaşlar yazarsa iyi olur o konuda.Yanlız hard disk almadın mı yoksa yazmayı mı unuttun :LOL::LOL:

Hocam sistem güzel olmuş içini rahatlatmak için şöyle söyleyeyim benim imzamdaki sistem bile csgo için hayli hayli yetiyor ben 180-190 fpsde gayet rahat bi şekilde oynuyorum oyunu hayırlı olsun aldıysan. belki aynı paraya daha iyisi toplanır daha bilgili arkadaşlar yazarsa iyi olur o konuda.Yanlız hard disk almadın mı yoksa yazmayı mı unuttun :LOL::LOL:
Harddisk dolduramıyorum o yüzden sadece SSD aldım unutmadım yani görüşünüz için teşekkürler. :)

http://i.hizliresim.com/5MXJMz.png Bir de böyle bir AMD sistem topladım sizce hangisi daha iyidir ?

Ram'den ve kasadan biraz kısarak GTX 950 alabilirsin. Bu sistem cs go'yu yüksek fpsde oynatır evet. Ama cs go baz alınarak sistem toplamak ne kadar sağlıklı bilemiyorum.

Hatta sana kendi toplayacağım sistemi yazayım 1-2 güne alacağım bunları. Harddiske 171 TL vermek istemedim şuan biraz kısmam gerektiği için o yüzden bunu dün sipariş verdim bugün elime geçti Wd (wd3200avjs) 320gb 8mb 7200rpm 3.5 GittiGidiyor'da 205070609

Ram ve HDD sonradan eklenebilecek şeyler olduğu için durumun oldukça eklersin bunları.

Dosya Ekleri

• aaaaaaaaaaAdsız.png
    aaaaaaaaaaAdsız.png
    23,9 KB · Görüntüleme: 324
Hatta sana kendi toplayacağım sistemi yazayım 1-2 güne alacağım bunları. Harddiske 171 TL vermek istemedim şuan biraz kısmam gerektiği için o yüzden bunu dün sipariş verdim bugün elime geçti Wd (wd3200avjs) 320gb 8mb 7200rpm 3.5 GittiGidiyor'da 205070609

Ram ve HDD sonradan eklenebilecek şeyler olduğu için durumun oldukça eklersin bunları.

Kardeşim sistemin bu bütçeye göre gayet güzel, ancak kasa olarak everest tavsiye etmiyorum. Güç kaynağı ve kasa ayrı ayrı almaktansa Zalman R1 600W ya da Zalman Z3 Plus 600W alabilirsin. Toplamda 30-40₺'lik bir fark var sanırım. Bu da kalite ve fan sayısı farkı olarak geri dönecektir sana ;)

Youtubedeki 1500tl topladıkları sisteme bi bakmalısın bence belki fiyatı değismis olabilir. Ama ustune yeni özellikler eklersen ekran kartı vs gibi iyi bir sistem toplaya bilirsin.

Kardeşim sistemin bu bütçeye göre gayet güzel, ancak kasa olarak everest tavsiye etmiyorum. Güç kaynağı ve kasa ayrı ayrı almaktansa Zalman R1 600W ya da Zalman Z3 Plus 600W alabilirsin. Toplamda 30-40₺'lik bir fark var sanırım. Bu da kalite ve fan sayısı farkı olarak geri dönecektir sana ;)
Ben de biliyorum daha iyi olduklarını ama arada 30-40 TL'lik değil 70 TL'lik fark var :) Benim topladığım kasa 290 Tl, o dediklerin 360 TL. Kaldı ki daha monitör almadım ve bir süre almayacağım gibi görünüyor. 1 ay tüplüyle idare edeceğim, yani varlık içinde yokluk çekeceğim :)

Ben de biliyorum daha iyi olduklarını ama arada 30-40 TL'lik değil 70 TL'lik fark var :) Benim topladığım kasa 290 Tl, o dediklerin 360 TL. Kaldı ki daha monitör almadım ve bir süre almayacağım gibi görünüyor. 1 ay tüplüyle idare edeceğim, yani varlık içinde yokluk çekeceğim :)

O halde PSU olmadan olanını tavsiye ederim. :)
Zalman Z3-PLUS-SIYAH Kasa

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı