1650 ve AMD 3550H düşük performans sorunu!

ID Şifre
Teamviewer ID ve şifre yazman yeterli buraya. Ben bağlanınca mesajınızı düzenleyebilirsiniz.
Bu arada oyunları Low değil High-Medium arası oynamanız gerek.
%65536 kullanım nasıl oluyor? Dahili ekran kartına VRAM mi verdiniz? Gerçi 200mhz ile pek kullanılıyor gibi de durmuyor ama
Malesef işe yaramadı :(.
Teamviewer ID ve şifre yazman yeterli buraya. Ben bağlanınca mesajınızı düzenleyebilirsiniz.
%65536 kullanım nasıl oluyor? Dahili ekran kartına VRAM mi verdiniz? Gerçi 200mhz ile pek kullanılıyor gibi de durmuyor ama

Son düzenleme:
Hocam Afterburner doğru değerleri gösteriyor mu? Yani probleminiz oyunlardaki takılma problemi mi yoksa FPS mi? Değerlerinizde anormallik de mevcut çünkü.

Yani Afterburner'da sorun olabilir ama akıcı değil oyunlarım.
Hocam eğer online oyun oynuyorsanız internet hızından kaynaklı olabilir.
Deneyebilecekleriniz:
-Ayarlarınızı Ultraya alın.
-Başlangıç simgesine sağ tıklayıp Mobility Center üzerinde pil ayarlarınızı dengeli plandan yüksek performans moduna alın.

Son dediğim maddeyi uygulayın.
Windows Mağazası üzerinden Armoury Create uygulamasını edinip DC fan profilinizi yükseltin.

Screenshot Böyle olan dosyayı açabiliyor muyum ben? Anlayamadım tam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı