1650 ve i3 9100F sisteme PSU tavsiyesisi

Bütçe
500

Gamer Tavuk

Hectopat
  • MSI GTX1650 GAMING X ekran kartı
  • i3 9100F
  • XG2405 1ms 144Hz monitor
  • HyperX 8 GB DDR4 2400MHz CL15 RAM
  • Samsung 860 Evo 250GB SSD
  • MSI H310M PRO-VD Plus anakart
  • Xigmatek hawthorn EN9535 midt ATX 4x120 mm fanlı kasa
Bu sisteme son olarak PSU lazım. Güzel, kullandıgınız, kaliteli bir şey onerir misiniz lutfen? Bütçe 500TL, en fazla 550. o da cok daha fazla kaliteli bir şey olursa. Simdiden teşekkur ediyorum arkadaslar ilginiz icin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem için bütçeniz ne kadar? Sistemi parça parça alıyorsunuz sanırım. Eğer öyleyse bu sistemi parça parça alacağınıza aynı fiyata gelen ve daha iyi olacak olan şu sistemi alın;
Kasayı özelleştirip CORSAIR Carbide Serisi SPEC-05 550W 80+ ile değiştirin. Daha iyi ve kârlı olur gibime geliyor.

Bu devirde GTX 1650 alınmaz, alacaksanız da GTX 1650S alınız. Hala almadıysanız da sistem için bütçe belirtir misiniz? PSU olarak da; FSP HYDRO Serisi HD600 600W 80+ Bronze 12cm Fan Atx Güç Kaynağı hydro600 | Trendyol 5 yıl garanti sunuluyor ve kaliteli bir ürün.
Bütün parçaları aldım son psu eksik birde monitör öncelikle psu yu sipariş vermek istedim sizin verdiğiniz linktekini almayı düşünüyordum sanırım kararımı verdim ordan sipariş vereceğim çok teşekkür ederim.Bende 1650s almayı düşünüyordum ama oyndığım oyun en fazla cs:go ikiside 144fps ustu verecektir o yüzden indirime girmişken alıyım dedim 1429tlydi ama bence bana yetecektir.
Sistem için bütçeniz ne kadar? Sistemi parça parça alıyorsunuz sanırım. Eğer öyleyse bu sistemi parça parça alacağınıza aynı fiyata gelen ve daha iyi olacak olan şu sistemi alın;
Kasayı özelleştirip CORSAIR Carbide Serisi SPEC-05 550W 80+ ile değiştirin. Daha iyi ve kârlı olur gibime geliyor.
Sistemi parça parça olarak topladım sadece psu ve monitör eksikti sağolun yine de tavsiyeniz için.

Eğer dizi ve film izliyorsan, rekabetçi oyun pek fazla oynamıyorsan ve renk ile canlılık senin için önemli ise bu monitörü tercih et.

Monitör: https://www.google.com/url?sa=t&sou...FjAAegQIARAB&usg=AOvVaw3dyU9m7Cu1Ef7FWffeamjS

Eğer 27 İnç istiyorsanız ki piksel sayılıyor önermem 1080P için. AOC 27" 27G2U/BK 1920x1080 1ms 144Hz HDMI / DP / VGA FreeSync IPS Panel Oyuncu Monitör - Monitör - Çevre Birimleri | Teknobiyotik

Klavye için, evde ailen ile yaşıyorsan ve çok ses seni rahatsız ederse Red Switch senin için biçilmiş kaftan. Hem de düşük tepkime süresine sahip. https://www.google.com/url?sa=t&sou...FjAEegQIAxAB&usg=AOvVaw0NEywa4S5x6cEA9NccU3Z7 Daha pahalı ürünler öneririm, lakin bütçeni tam bilmiyorum. Ama bunlar gayet güzel ürünler.

Viewsonic XG2405 kesinlikle dorğsu bir tercih çünkü paneli IPS. Renk skalası ve canlılığı konusunda VA ve TN versiyonlar IPS'in eline su dökmez. Hem oyun oynarken hem de film izlerken monitörden büyük keyif alırsın. Bunun dışında tasarım ve malzem kalitesi olarak da çok iyidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı