1650S için kaç Watt PSU gerekli?

Almışken çok almak mantıklı değil mi? Yükseltme yaparken PSU mu değiştirecek konu sahibi?
Bütçesi varsa alsın.
Sizin önerdiğiniz 550W yerine bunu alsam olur mu aynı özellikte gibiler.
Hayır.

Şu an i7 7700 Kullanıyorum. i5 9400F'ye geçeceğim.
Bana 550W ucuz PSU önerebilir misiniz 400TL'yi geçmeyecek şekilde.
400 TL altına sertifikasız ve çürük markaların güç kaynakları var. Ama illa 400 altı derseniz. Power Boost'un sertifikalı bir güç kaynağı mevcut. Buraya tıklayıp ürüne göz atabilirsiniz.

Sizin önerdiğiniz 550W yerine bunu alsam olur mu aynı özellikte gibiler.

Yok hocam, kaliteli değil bu marka özellikle güç kaynaklarında. Belki belirli üst modelleri iyidir ama MWE 550W almaya bakın. Fiyatı da gayet iyi, 419 TL.

power boost psu technopat

Buna bakabilirsiniz.

Veya buna.

Buna bakabilirsiniz.

Veya buna.

FSP alınabilecek bir model ama Sharkoon olan için ucuz olsa bile aynı şeyi söyleyemem.

FSP alınabilecek bir model ama Sharkoon olan için ucuz olsa bile aynı şeyi söyleyemem.

Hocam ben de zaten yazıları okuyup geldim, çoğu olumlu yönde ondan önerdim. Hatta birkaç moderatör de kullanıyor bu PSU'yu yanlış hatırlamıyorsam. Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ hakkında konuşuyorum.

Hocam ben de zaten yazıları okuyup geldim, çoğu olumlu yönde ondan önerdim. Hatta birkaç moderatör de kullanıyor bu PSU'yu yanlış hatırlamıyorsam. Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ hakkında konuşuyorum.

Ben olumlu yorum göremedim pek o sebeple ekledim. Kullanan arkadaşları bilemiyorum. Ama bu konuda bilgili biri açıklıyor durumu. Eski bir platform kullandığı çok açık. Ucuz olması da akılda soru işareti bırakıyor bu sebeple.

Ben olumlu yorum göremedim pek o sebeple ekledim. Kullanan arkadaşları bilemiyorum. Ama bu konuda bilgili biri açıklıyor durumu. Eski bir platform kullandığı çok açık. Ucuz olması da akılda soru işareti bırakıyor bu sebeple.

İlk attığınız mesajda ki konu da olumlu yorum vardı? Ben görüyorum.

İlk attığınız mesajdaki konuda olumlu yorum vardı? Ben görüyorum.

Bu yorumları atanlar ne kadar biliyor bu güç kaynağını? İncelemişler mi? @Ali Rıza09 gibi iyice didikleyip detaylı bir bilgi sunmuşlar mı?

Atıyorsam tüm konuları mı atayım? Ben zaten dedim ki kullananları bilmiyorum. Ama güç kaynağı konusunda forumda en bilgili kişilerden bir sürü konuda bu PSU ile alakalı alınmaz mesajları yer alırken olumlu yorumları atmak içimden gelmedi. Bir süre sonra problem çıkarabilecek bir güç kaynağı. Ben kendim almayacağım ürünü başkasına önermem. Polemiğe gerek yok, 650W 80+ için fiyatı çok ucuz bir güç kaynağı, evet alanlar var ama akılda şüphe bırakıyor. Eyvallah ekonomik bir ürün ama üstüne biraz daha koyup daha iyisini almak varken ne gerek var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı