1650S için kaç Watt PSU gerekli?

Bu yorumları atanlar ne kadar biliyor bu güç kaynağını? İncelemişler mi? @Ali Rıza09 gibi iyice didikleyip detaylı bir bilgi sunmuşlar mı?

Atıyorsam tüm konuları mı atayım? Ben zaten dedim ki kullananları bilmiyorum. Ama güç kaynağı konusunda forumda en bilgili kişilerden bir sürü konuda bu PSU ile alakalı alınmaz mesajları yer alırken olumlu yorumları atmak içimden gelmedi. Bir süre sonra problem çıkarabilecek bir güç kaynağı. Ben kendim almayacağım ürünü başkasına önermem. Polemiğe gerek yok, 650W 80+ için fiyatı çok ucuz bir güç kaynağı, evet alanlar var ama akılda şüphe bırakıyor. Eyvallah ekonomik bir ürün ama üstüne biraz daha koyup daha iyisini almak varken ne gerek var.
Teknoloji şans işidir hocam hiçbir şey belli olmaz, bu konu burada kapansın çok uzadı. Sizin fikriniz ayrı benim fikrim ayrı, iyi sosyaller.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı