Bütçesi varsa alsın.Almışken çok almak mantıklı değil mi? Yükseltme yaparken PSU mu değiştirecek konu sahibi?
Hayır.Sizin önerdiğiniz 550W yerine bunu alsam olur mu aynı özellikte gibiler.
Power Boost BST-ATX550WEU Fury 550W 80+ APFC 12cm Fanlı ATX Fiyatı
Power Boost BST-ATX550WEU Fury 550W 80+ APFC 12cm Fanlı ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
400 TL altına sertifikasız ve çürük markaların güç kaynakları var. Ama illa 400 altı derseniz. Power Boost'un sertifikalı bir güç kaynağı mevcut. Buraya tıklayıp ürüne göz atabilirsiniz.Şu an i7 7700 Kullanıyorum. i5 9400F'ye geçeceğim.
Bana 550W ucuz PSU önerebilir misiniz 400TL'yi geçmeyecek şekilde.
Sizin önerdiğiniz 550W yerine bunu alsam olur mu aynı özellikte gibiler.
Power Boost BST-ATX550WEU Fury 550W 80+ APFC 12cm Fanlı ATX Fiyatı
Power Boost BST-ATX550WEU Fury 550W 80+ APFC 12cm Fanlı ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Buna bakabilirsiniz.
FSP FSP500-60AHBC 500W PFC Aktif Power Supply Fiyatı
FSP FSP500-60AHBC 500W PFC Aktif Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Veya buna.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı Fiyatı
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam ben de zaten yazıları okuyup geldim, çoğu olumlu yönde ondan önerdim. Hatta birkaç moderatör de kullanıyor bu PSU'yu yanlış hatırlamıyorsam. Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ hakkında konuşuyorum.FSP alınabilecek bir model ama Sharkoon olan için ucuz olsa bile aynı şeyi söyleyemem.
Sharkoon SHP650 V2 650W kullanıcı yorumu
Öncelikle son zamanlarda yaşadığımız Corona belasının bir an önce atlatılmasını temenni ediyor herkese sağlıklı günler diliyorum Önce tabi ki hikaye ile başlıyorum: Bir PC toplamaya karar verdim tabi ki uygun fiyatlı ve kaliteli bir PSU lazımdı ben de araştırdım ve fiyatı ucuz ve kaliteli bir...www.technopat.net
Sharkoon 650W shP650 V2 80+ güç kaynağı nasıldır?
https://www.sinerji.gen.tr/sharkoon-650w-shp650-v2-80-guc-kaynagi-pmu419675 Kaliteli mi yeterince sizce alacağım da? Sistemim zaten 500 Watt yetiyor gayet. İlerde ki upragadeler için yüksek alıyorum.www.technopat.net
Sharkoon SHP650 V2 PSU nasıldır?
279TL'ye İtopya'da satılıyor. Nasıl bir PSU? Önerir misiniz?www.technopat.net
Hocam ben de zaten yazıları okuyup geldim, çoğu olumlu yönde ondan önerdim. Hatta birkaç moderatör de kullanıyor bu PSU'yu yanlış hatırlamıyorsam. Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ hakkında konuşuyorum.
İlk attığınız mesajda ki konu da olumlu yorum vardı? Ben görüyorum.Ben olumlu yorum göremedim pek o sebeple ekledim. Kullanan arkadaşları bilemiyorum. Ama bu konuda bilgili biri açıklıyor durumu. Eski bir platform kullandığı çok açık. Ucuz olması da akılda soru işareti bırakıyor bu sebeple.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ Power Supply nasıldır?
Konu sahibini yanlış bilgilendirmenden dolayı rapor ettim. Kontrol ettiler ve doğrulandı. Ticari açıdan her türlü şeyi düşünen firmalar, bu yazıları yazarlar. Doğru bilgi edinmek istiyorsanız, karşılaştırdığınız güç kaynaklarının orijinal sitelerine girip kontrol edebilirsiniz.www.technopat.net
İlk attığınız mesajdaki konuda olumlu yorum vardı? Ben görüyorum.
Sharkoon shP650 V2 650 80+ güç kaynağı alınır mı?
https://www.hepsiburada.com/sharkoon-shp650-v2-650w-80-120-mm-fanli-atx-guc-kaynagi-p-HBV00000BT3MA?magaza=MTB%C4%B0L%C4%B0S%C4%B0M&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=CjwKCAiA3uDwBRBFEiwA1VsajBGokqGxHdiMte_AJYfCs2xTjJqNXijaIwAOLR9dfXDOB0YlYdCFTBoCyRsQAvD_BwE Bu güç kaynağını almayı...www.technopat.net