1650S sisteme macOS kurulur mu?

• Konuyu başlatan Jukac
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 935
Kurabilir miyim? En günceli Monterey sanırım, o kurulur mu?
Düzgünce sisteminizi belirtmeden kesin bir bilgi veremeyiz. İşlemcinizin tam modeli, SSD, ethernet, anakart, Wi-Fi gibi donanımların da modelini belirtmeniz gerekir. Onun dışında 1650S desteklenmiyor. Hiçbir sürümde kullanılamaz.

Kurabilir miyim? En günceli Monterey sanırım, o kurulur mu?
Detaylı bilgi vermelisiniz.

Düzgünce sisteminizi belirtmeden kesin bir bilgi veremeyiz. İşlemcinizin tam modeli, SSD, ethernet, anakart, Wi-Fi gibi donanımların da modelini belirtmeniz gerekir. Onun dışında 1650S desteklenmiyor. Hiçbir sürümde kullanılamaz.
Detaylı bilgi vermelisiniz.
Yazdım her şeyi detaylıca ama mod silmiş. 🤔
i5 11400
SE 224 XT
Asrock B560M Pro4 ac
HyperX Fury RGB 2x8GB 3200MHz CL16
ASUS ROG STRIX OC 1650 Super
Samsung 970 Evo Plus 1TB
Kingston A2000 250GB
Sharkoon Gold Zero 650W 80+
Dark Spirit Kasa
LG 27GN750-B
Hiçbir sürümde kullanılamaz.
Bu hiçbir şekilde kuramaz mıyım demek?

@Jukac ekran kartın maalesef desteklenmiyor. Ekran kartını pasif bırakıp dahili GPU ile kurulum yapabilirsin. Ekran kartı ile görüntü dahi alamayacaksın.

Wi-Fi tarafında tam Wi-Fi kartı modelini bulamadım. Aygıt yöneticisinden görebilirsin. Wi-Fi desteği varsa kartının, ki büyük ihtimalle vardır, Wi-Fi de kullanabilirsin.

@Jukac ekran kartın maalesef desteklenmiyor. Ekran kartını pasif bırakıp dahili GPU ile kurulum yapabilirsin. Ekran kartı ile görüntü dahi alamayacaksın.

Wi-Fi tarafında tam Wi-Fi kartı modelini bulamadım. Aygıt yöneticisinden görebilirsin. Wi-Fi desteği varsa kartının, ki büyük ihtimalle vardır, Wi-Fi de kullanabilirsin.
Wi-Fi önemli değil. Ethernet kartım destekleniyor mu?

Ethernet

Intel(R) Ethernet Connection (11) I219-V

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı