- İşlemci
- 11400
Kurabilir miyim? En günceli Monterey sanırım, o kurulur mu?
Düzgünce sisteminizi belirtmeden kesin bir bilgi veremeyiz. İşlemcinizin tam modeli, SSD, ethernet, anakart, Wi-Fi gibi donanımların da modelini belirtmeniz gerekir. Onun dışında 1650S desteklenmiyor. Hiçbir sürümde kullanılamaz.Kurabilir miyim? En günceli Monterey sanırım, o kurulur mu?
Detaylı bilgi vermelisiniz.Kurabilir miyim? En günceli Monterey sanırım, o kurulur mu?
Düzgünce sisteminizi belirtmeden kesin bir bilgi veremeyiz. İşlemcinizin tam modeli, SSD, ethernet, anakart, Wi-Fi gibi donanımların da modelini belirtmeniz gerekir. Onun dışında 1650S desteklenmiyor. Hiçbir sürümde kullanılamaz.
Yazdım her şeyi detaylıca ama mod silmiş.Detaylı bilgi vermelisiniz.
Hackintosh Donanım Sınırlamaları
Donanım Sınırlamaları macOS ile bir kuruluma adım atmadan önce bilmeniz gereken çok sayıda donanım sınırlaması vardır. Bunun nedeni Apple'ın desteklediği sınırlı sayıda donanımdır. Bu nedenle ya Apple, ya da Hackintosh topluluğunun oluşturduğu yamalar ile sınırlıyız. Doğrulanacak ana donanım...www.technopat.net
Rehber: Hackintosh için Donanım Öğrenme
Bu kısa rehberde, şu anda hangi donanımı kullandığınızı bulmanızı sağlayacağız. Laptop ve toplama sistemde donanım özelliklerini elde etmek biraz daha zor olduğundan, bu esas olarak laptop/toplama sistem kullanan kullanıcılar için geçerlidir. Eğer donanımınızı biliyorsanız bu rehberi atlayıp...www.technopat.net
Bu hiçbir şekilde kuramaz mıyım demek?Hiçbir sürümde kullanılamaz.
Kurarsınız. Ama ekran kartınızı kullanamazsınız. Windows'a ekran kartı sürücüsünü yüklememişsiniz gibi olur yani.Bu hiçbir şekilde kuramaz mıyım demek?
Wi-Fi önemli değil. Ethernet kartım destekleniyor mu?@Jukac ekran kartın maalesef desteklenmiyor. Ekran kartını pasif bırakıp dahili GPU ile kurulum yapabilirsin. Ekran kartı ile görüntü dahi alamayacaksın.
Wi-Fi tarafında tam Wi-Fi kartı modelini bulamadım. Aygıt yöneticisinden görebilirsin. Wi-Fi desteği varsa kartının, ki büyük ihtimalle vardır, Wi-Fi de kullanabilirsin.
Teşekkürler ama anlamadığım bir şey var. 1650 Super o kadar da eski bir kart değil ki. Neden desteği yok?@Jukac evet, destekleniyor. Tüm kablolu bağlantılar destekleniyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.