1650S sisteme monitör önerisi

Gecikme değeri 2-3 ms daha düşük olabilir ve o gecikme değerini esporcu arkadaşlar bile hissedemez neredeyse. 2-3 ms için renk kalitesinden ödün veriyorsa alsın arkadaş.

Arkadaş hiçbir bilgi vermeyince bende önüme çıkan ilk 240Hz monitörü attım. İroni yapıyoruz şurada, konu sahibi doğru düzgün bir bilgi verseydi bende araştırıp önerimi yapardım.

Gecikme değeri 2-3 ms daha düşük olabilir ve o gecikme değerini esporcu arkadaşlar bile hissedemez neredeyse. 2-3 ms için renk kalitesinden ödün veriyorsa alsın arkadaş.
IPS ve VA monitörler, TN monitörlere göre daha kötü bir oyun performansı sergileyebilir. Ghosting durumunun en az yaşandığı monitörler TN monitörler.

IPS ve VA monitörler, TN monitörlere göre daha kötü bir performans sergileyebilir. Ghosting durumunun en az yaşandığı monitörler TN monitörler.
Sergiliyebilir fakat 4000 küsür para verip TN panel almak mantıksız.
Arkadaş hiçbir bilgi vermeyince bende önüme çıkan ilk 240Hz monitörü attım. İroni yapıyoruz şurada, konu sahibi doğru düzgün bir bilgi verseydi bende araştırıp önerimi yapardım.
Belki arkadaş ironi sanmayacak? Herkes ironi olduğunu anlayamaz.

Sergiliyebilir fakat 4000 küsür para verip TN panel almak mantıksız.

Belki arkadaş ironi sanmayacak? Herkes ironi olduğunu anlayamaz.
Adam rastgele ilk gördüğünü atmış buraya. Niye kasıldınız ki? Dört bin liraya kendisi de elbette TN panel tercih etmez. Ama deli gibi CS:GO gibi oyunlar oynayan birisi alabilir. Bütçe meselesi biraz da.

240FPS için yeterli bir kart olduğunu düşünmüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 9'dan itibaren izleyemeye başla ve 400-500 FPS'yi gör. Ben 1050 Ti ile 250 FPS alıyorum 1650 Super mi alamayacak?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dakika 9'dan itibaren izleyemeye başla ve 400-500 FPS'yi gör. Ben 1050 Ti ile 250 FPS alıyorum 1650 Super mi alamayacak?

Arkadaş Ryzen 7 3700X kullanmış. Oyun işlemci ağırlıklı bir oyun. 240 FPS verecektir elbet.

Sadece CS:GO için konuşmak saçma. Genel oyunlar için dediğimi varsayarsınız sandığımdan dolayı böyle bir mesaj yazdım.

Ya hocam oyun dünyası sadece CS:GO ve Valorant üzerine mi kurulu?

Böyle bir sistem için 240Hz monitör alınmaz.

Konu sahibi CS:GO ifadesini bile belirtmemiş.

Sadece CS:GO için konuşmak saçma. Genel oyunlar için dediğimi varsayarsınız sandığımdan dolayı böyle bir mesaj yazdım.

Ya hocam oyun dünyası sadece CS:GO ve Valorant üzerine mi kurulu?

Böyle bir sistem için 240Hz monitör alınmaz.

Konu sahibi CS:GO ifadesini bile belirtmemiş.

Rekabetçi oyunlarda akarsın.

Burada ne dediğimi gören var mı? Rekabetçi oyunlarda 240FPS alır dedim. Zaten AAA oyunlarda 1080p 240 FPS alması için çok üst düzey bir ekran kartı alması lazım. Konu sahibi doğru düzgün bilgi vermedi diye linç yiyen ben oluyorum.

Burada ne dediğimi gören var mı? Rekabetçi oyunlarda 240FPS alır dedim. Zaten AAA oyunlarda 1080p 240 FPS alması için çok üst düzey bir ekran kartı alması lazım. Konu sahibi doğru düzgün bilgi vermedi diye linç yiyen ben oluyorum.
Linç falan yemiyorsun.

Doğru düzgün bilgi olmadan "laap" diye konuya girilmez hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı