1650S sisteme monitör önerisi

Rekabetçi oyunlarda akarsın.
240Hz 1 ms. Ne için kullanacağını ve bütçeni söylemezsen öneri yapamayız maalesef.
BenQ TN Panel üzerine kurulmuş sanki :D.

Konuya gelecek olursam bütçe meselesi.

3800 TL verip TN panel almak? CS:GO tarzı oyunlar oynanıyorsa 240 Hz alınabilir.

Arkadaş ne tarz oyunlar oynayacağını, bütçesini söylememiş ayrıca ben rekabetçi oyunlarda işe yarayacağını söyledim. TN panellerin gecikme değerleri IPS panellerden daha düşük.

Rekabetçi oyunlar oynuyorsa ne alacak IPS mi? Tabii ki de TN alacak.
Bütçe yetiyorsa TN yerine IPS alınmalı elbette. Ama TN monitörler oyuncular için en fiyat performans durumdaki monitörler oluyor. IPS 60 Hz 5 ms monitör 800 TL alırsın. TN 75 Hz 1 ms monitörü de 800 TL alırsın.

Arkadaş ne tarz oyunlar oynayacağını, bütçesini söylememiş ayrıca ben rekabetçi oyunlarda işe yarayacağını söyledim. TN panellerin gecikme değerleri IPS panellerden daha düşük.
Gecikme değeri 2-3 ms daha düşük olabilir ve o gecikme değerini esporcu arkadaşlar bile hissedemez neredeyse. 2-3 ms için renk kalitesinden ödün veriyorsa alsın arkadaş.

LoL, CS gibi oyunlardan başka oyun oynamıyorsanız 144 Hz almanız şart. Witcher 3, RDR2 gibi hikayeli oyunlarda 75 Hz tavsiyemdir. Bu bilgisayar ile Witcher 3 gibi oyunlarda 144 FPS alamazsınız.
144 hz de illa 144 fps alınmasına gerek yok.Ben ds 144hz kullanıyorum ama singleplayer oynadığım için 60 fps oynuyorum genelde.

En azından rekabetçi oyunlarda VA panel alınmalı.

TN panel kadar kötü renk kalitesine sahip değil ve IPS panel kadar gecikme süresi yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı