1650S vs RX5500

Bir RX 5600xt sahibi olarak ve arkadaşlarımda da 1650S ve RX 5500xt kullanıcıları var bence bu konuda fiyat performans konusunda kesinlikle AMD'yi öneririm daha öncesinde driver sorunları da yaşamış biriyim ancak AMD kesinlikle kendini çok geliştirdi eğer bütçe sınırlıysa ve f/p isteniyorsa kesinlikle AMD alınmalı. Artık o driverları sıkıntılı gibi cümleler rafa kalktı.
Dipnot:XFX RX 5600 XT Thic III Ultra kullanıcısıyım.Daha önce de RTX 2070S de kullandım.

Test yanlış büyük ihtimalle 4 GB olan model ile yapmış testi. 8 GB olan modelin bu FPS değerlerini vermesi imkansız ayrıca gayet sakinim hocam :)

Bilgi sıfır sende. Boş boş konuşup fanboyluk yapıyorsun. Eski BIOS ile o AMD yeni BIOS'u çıkarmadan önce. Daha bilmediğin işlerde fanboyluk yapman çok üzücü. Lütfen "hahaha" atar mısın? Atmazsan kırılırım.

Bilgi sıfır sende. Boş boş konuşup fanboyluk yapıyorsun. Eski BIOS ile o AMD yeni BIOS'u çıkarmadan önce. Daha bilmediğin işlerde fanboyluk yapman çok üzücü. Lütfen "hahaha" atar mısın? Atmazsan kırılırım.

Sana kanıt göster diyorum gösteremiyorsun peki, NVIDIA'nın yayınladığı 461,09 güncellemesi sorunlu diye almayacak mıyız? Böyle yorum mu olur? Şu ana kadar RX 5500 XT sorunu olmayan bir karttı. Ayrıca bu hali bile 1650S ile aynı performansı veriyor 4 GB olan modeli, bu durumda asıl fanboy sensin hayatımda iyi olmayan bir şeyi iyi gibi göstermem,

Hocam 4 GB olan model için soruyorsanız hangisini ucuz bulursanız onu alın, ahım şahım fark yok arada.

Okumanız olsaydı bunu okurdunuz ama sanırım gerçekleri görememeniz ile okuyamamanız arasında bir ilişki var. Sana hala test getir diyorum laf sokmaya çalışıyorsun. Test göster gösteremiyorsan konuşma. Benchmark olarak oyun olarak istediğin testi göster diyorum lafla kalıyorsunuz.

RX 5500XT 4GB güç bakımından 1 tık daha üstün. Karşılığında 1650S daha stabil bir kart, ama 5500XT'de serisinin diğer kartlarına göre gayet stabil ve sorunsuz. 5700XT'de yaşanan durumlar gibi sık sık sorunlarla karşılaşılmıyor. Ucuz olanı almak daha iyi olacaktır.

RX 5500XT 4 GB güç bakımından 1 tık daha üstün. Karşılığında 1650S daha stabil bir kart, ama 5500XT'de serisinin diğer kartlarına göre gayet stabil ve sorunsuz. 5700XT'de yaşanan durumlar gibi sık sık sorunlarla karşılaşılmıyor. Ucuz olanı almak daha iyi olacaktır.

Allah'ım sonunda aradığım yorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı