165Hz ile 144 FPS almak 144Hz'ye denk midir?

Hocam bu benim için böyle ben fark edemiyorum. Bak cümlede ki ben kelmesi şahsım yani ben. Ben. Me. Ama sen ediyosundur tüm evren fark ediyordur bunu bilemem benim için fark yok. Bak tekrar ben yazdım. Kendim yani.

E sporcu değilsen fark etmessin yazmışsın ayrica yorumun hatali bilgi olarak gözüküyor o bölümü sil o zaman bize kişisel görüş değil gerçek bilgiler lazım :)

E sporcu değilsen fark etmessin yazmışsın ayrica yorumun hatali bilgi olarak gözüküyor o bölümü sil o zaman bize kişisel görüş değil gerçek bilgiler lazım :)
Düzenleme kapalı eğer açık olsaydı düzelteceğim veya sileceğim. Hz arasında ki farkları anlamak tamamen kişiseldir. Bu gözün görebileceği birşey. Yani sen 240 hz tüm yenileme hızlarını iliklerine kadar hissediyo olabilmen bunun herkes için geçerli olduğu anlamına gelmez. Tabi ki teori de yüskek Hz her zaman daha akıcıdır. Ama başlıkta ki soru farkedilebilir bir şey mi deniliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı